IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкуство: Оптична илюзия с грим

24 август 2018 13 40

Гримьорка експериментира върху себе си

Източник: Courtesy of cakefacerj/Instagram

Източник: Courtesy of cakefacerj/Instagram

Все по-често в социалните мрежи срещаме клипове за използването на различни видове козметика. Много жени и мъже показват в своите канали как се прави уникален макиаж в домашни условия. Оформяне на перфектните вежди, по-бързо и лесно поставяне на очна линия, залепване и поддържане на изкуствени мигли, опушен грим за начинаещи, трикове за поставяне на червило... Това са част от съветите, на които можем да попаднем в интернет. 

Стартирайки своя влог, 19-годишната Ромения-Джейд Тъллоч започва с обикновени трикове за красота, но по-късно се специализира в така наречената оптична илюзия с грим. Тя съчетава страстта си към изкуството и козметиката като създава уникални неща на своето лице. 

През миналото лято тийнейджърката скучае и се записва на курсове в козметичен салон. Учителката й я поздравява за схватливостта и насърчава да стане гримьoр на свободна практика. Ромения започва да изкарва пари от хобито си, но не се задоволява само с това. След като си купува достатъчно разнообразна козметика, тя решава да експериментира върху себе си. Така започва да прави оптична илюзия на лице и шия. 

В момента Тъллоч има свой видео канал в YouTube и хиляди последователи на страницата си в Instagram. Там тя споделя своите уникални хрумвания, за които използва само натурална козметика. Много от видеата показват грима стъпка по стъпка, за да може повече хора да се вдъхновят и пробват същото вкъщи. 

Още от работата на гримьорката вижте в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари