IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гримьорката хамелеон – от Карди Би до Меган Маркъл

14 октомври 2018 12 00

Когато макиажът ти се отдава ...

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Много жени обичат да се гримират, но онези, които се справят отлично с това са малко. Поставянето на очна линия или яркочервено червило е предизвикателство за някои дами. На тях им трябват часове, за да постигнат желаната визия, но не и за една американка, станала известна в интернет с превъплъщенията си в популярни личности.

Гримьорката Промис Таманг Пфан е родена в Непал, но от 15-годишна възраст живее в Калифорния. Тя има добре развит профил в Instagram и собствен канал в YouTube с над 4 милиона и половина последователи. Прозвището ѝ е „Human Chameleon“ – заради уникалната ѝ работа.

Анджелина Джоли, Джони Деп, Скарлет Йохансон, Майкъл Джексън, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, Ким Кардашян, Адриана Лима, Селена Гомес и Лейди Гага са сред най-известните ѝ трансформации.

Пфан често споделя стъпка по стъпка как се гримира, за да заприлича на някоя звезда. Видео, в което постига визията на Карди Би, е едно от най-гледаните ѝ. Ако си пуснем края на клипчето и не сме виждали талантливата жена преди, ще си помислим, че срещу нас наистина стои рапърката.

Блогърката обича да комуникира с последователите си в социалните мрежи. Понякога „попива“ от критиката им или ги пита грим на коя известна личност биха искали да видят в канала ѝ.
Още за работата на гримьорката може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари