IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво издава формата на ноктите ви?

27 октомври 2018 12 00

Тя „говори“ доста за личността

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Тенденциите в ноктите се променят всеки сезон. Някои жени ги следват, други държат да поддържат формата на нокътната плочка според своите собствени предпочитания. Квадратни, кръгли, овални... те могат да разкрият доста за характера на тяхната притежателка.

1. Дълги правоъгълни нокти

Присъщи за романтиците. Те имат доста добре развито въображение, но и силно изразено логическо мислене. Положителната им черта е, че са с благ характер. Нямат проблеми в общуването. Не обичат да влизат в спор със събеседниците си.

2. Широки нокти

Жените, които ги притежават, са изключително красноречиви и не можете да им затворите устата. Понякога са много нетърпеливи. Действията им се ръководят от логиката. Доста искрени са и обичат да помагат на околните със съвети.

3. Заоблени (кръгли) нокти

Те имат свободен дух и не приемат „затварянето“ в конкретни рамки. Държат нещата да стават на момента, а не да ги отлагат във времето поради една или друга причина. Жените с тези нокти предпочитат да избягват конфликтите, отзивчиви и всеотдайни са.

4. Квадратни нокти

Жените, които поддържат ноктите си по този начин, са доста упорити. Това ги прави много отдадени на своята работа. Те са здраво стъпили на земята и държат да изпипват всеки детайл. Справят се в напрегнати ситуации и никога не биха си изпуснали нервите. Ако имат любовни драми, никога не се връщат назад в миналото.

5. Бадемовидни нокти

Много искрени и мили хора. Жените, чиято форма на ноктите е такава, са доста учтиви, но имат по-ниско ниво на толерантност. Недостатъкът им е, че обичат да се ядосват и понякога изпадат в словесни конфликти.

6. Нокти в мечовидна форма

Трудолюбиви и амбициозни. Каквото и да им дадат, те ще се справят с него, независимо дали им харесва или не, защото се фокусират върху него и се „изключват“ за околния свят. Обичат да вдъхновяват близки и приятели за личностно развитие.

7. Нокти като изправен или обърнат триъгълник

Перфекционисти, с които не всеки може да общува. Те имат по-голям потенциал от останалите, преследват целите си докато не ги осъществят. Освен това не са себелюбиви и надменни.

Биотин – за по-здрави кожа, коса и нокти

5 съвета за по-здрави нокти през есента

Състоянието на ноктите показва някои здравословни проблеми

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари