IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 решения за подпухване, бръчки, тъмни кръгове и умора

4 декември 2018 09 50

Как да се справим с околоочния контур?

Снимка: PR

Снимка: PR

Очите са прозорец към душата. Нерядко сме чували тази мисъл и в интерес на истината, твърдо заставаме зад това твърдение. Именно очите са нашите „издайници“ на емоции, чувства, любов, настроение и... начин на живот.

Да, особено важно е да не пропускаме последното, защото дори и една нощ с по-малко сън веднага се „показва“ около очите под формата на тъмни сенки, подпухнали клепачи или неприятни кръгове. Очите са в постоянно движение и това оказва влияние на кожата около тях. Ние движим клепачите с всяко изменение на изражението на лицето, а освен това мигаме, за да запазим роговицата овлажнена.

За да бъде околоочният контур толкова подвижен, съединителната тъкан трябва да бъде много по-еластична от всяка друга част на тялото. Тази еластичност обяснява защо зоната на околоочния контур е толкова крехка, нежна и неустойчива на външните агресори (гравитация, UV лъчи, продукти) или вътрешни агресори (лоша подкожна микроциркулация).

През 1977 г. Лаборатории Lierac са сред първите, които показват, че подпухването и тъмните кръгове са проблеми, които не бива да се третират по един и същ начин. Те разбират, че тази зона, която е подложена на непрекъснато движение, се нуждае от специфична грижа. Затова създават серия от 4 продукта за корекция на подпухването, бръчките, тъмните кръгове и признаците на умора.

1. Dioptipoche gel lissant correcteur poches – Крем против подпухване

Продуктът се явява интензивна терапия против подпухване заради задържане на вода, натрупване на мазнини или отпускане на кожата. Формулата съдържа пептиди против синята светлина и се препоръчва за всички жени, които търсят таргетирана терапия за борба с естетичните несъвършенства в зоната на околоочния контур. Кремът намалява обема на подпухването, успокоява след час и има тонизиращ ефект след седем дни използване. Нанася се върху почистен и подсушен околоочен контур сутрин и вечер. Продуктът е подходящ за употреба след подлагане на блефаропластика.

2. Dioptiride Creme Comblante Correctrice Rides – Околоочен крем против бръчки

Интензивна терапия, съдържаща биомиметични пептиди, които подпомагат активно стимулирането на еластичността на кожата чрез синтез на колаген и еластин. Намалява дехидратацията, появата на фини линии, изглажда мимическите и дълбоки бръчки около очите. Формула, съдържаща пептиди против синята светлина. Препоръчително е използването за всички жени, които търсят таргетирана, интензивна терапия за борба с естетичните несъвършенства в зоната на околочния контур. Кремът е богат, лек, с незабавен „запълващ“ ефект, изглажда кожата и подобрява хидратацията. Без аромат, офталмологично тестван.

3. Diopticerne Fluide Eclaircissant Correcteur Cernes – Околоочен крем против тъмни кръгове

Интензивна терапия, която таргетира сините, кафявите и дълбоките тъмни кръгове, обогатена с пептиди срещу синята светлина. Препоръчително е за всички жени, които търсят таргетирана, интензивна терапия за борба с естетичните несъвършенства в зоната на околоочния контур. Активни съставки, съчетаващи най-доброто от науката и природата, сред които арника с действие срещу сините тъмни кръгове, витамин C с действие срещу кафявите тъмни кръгове, хиалуронова киселина с действие срещу дълбоките тъмни кръгове и пептиди срещу синя светлина, които предпазват околоочния контур от появата на тъмни кръгове.

4. Dioptifatigue Gel-creme Redynamisant Correcteur Fatigu – Околоочен крем против умора

Кремът се явява тройна корекция за борба с трите вида признаци на умора. Терапията коригира едновременно подпухването, бръчките и кръговете под очите, а подсилването става чрез пептиди срещу синята светлина. Препоръчително е за жени, които търсят продукт, с който да спечелят борбата с естетичните несъвършенства в зоната на околоочния контур. Гел-балсамът освежава околоочния контур и има незабавен разкрасителен ефект, няма аромат. Нанася се върху почистен и подсушен околоочен контур сутрин и вечер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари