IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 правила за носене на течно червило

19 януари 2019 13 00

Какво трябва да знаем?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Началото на 2019 година наложи в бюти красотата течните червила като основна тенденция и продукт, който ще бъде в чантата на всяка жена.

Какво обаче знаем за тях? По-добри ли са и ако да – защо? За разлика от традиционните червила, течните са по-дълготрайни и дават възможност за наситен нюанс. Те се нанасят лесно именно заради течната си формула и често не е нужно повече от едно нанасяне за постигане на перфектен резултат.

Представяме ви топ 5 на правилата за правилно носене на течно червило.

1. Изисква време

Течното червило може да бъде нанесено за 5 секунди, но ви трябва добро огледало и много внимание. Това не е продукт, който можете да нанесете, докато се возите в кола, защото лесно може да се плъзне по устните и да наруши перфектния контур.

2. Трябва да нанесете и грим

Тъй като течните червила често са много пигментирани, добре е да ги използвате в комбинация със спирала за мигли. Това е така, защото е необходимо да балансирате добре, за да не изглежда твърде странно.

3. Не нанасяйте върху червило

С течното червило само едно нанасяне е достатъчно. За да предотвратите екстра пигментация, можете да премахнете част от него непосредствено след нанасяне, докато още е прясно. По този начин ще имате повече контрол върху нанасянето и прецизността.

4. Ексфолирайте и хидратирайте

Много важен момент е, че дори и при течното червило ви трябва предварителна подготовка на устните. Редовното ексфолиране прави устните гладки, а хидратирането – сочни и меки. Така създавате добра основа, на която течното червило ще бъде дори още по-дълготрайно.

5. Прецизността е ключът

Първо можете да нанесете течното червило на горната устна и след това да притиснете двете. След това оформете извивката на горната устна с апликатора на червилото или с четка – ако наистина искате перфектно очертаване. За по-тъмните цветове можете да използвате молив за устни, за да създадете граници и след това да нанесете червилото.

Предимствата да носите червило

6 факта за червилата, които не знаете

Кои са най-подходящите червила според цвета на кожата?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари