IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златна маска – почиства кожата в дълбочина

5 февруари 2019 13 00

Премахва черните точки

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Запушването на порите и появата на черни точки по лицето е досаден проблем, който се среща при много мъже и жени на различни възрасти. Най-лесният вариант за елиминирането на натрупаната мръсотия е ръчното отстраняване, но той причинява белези, зачервяване и предизвиква възпаление.

Почистването на лицето е добре да се направи при козметик, но използването на някои уреди в домашни условия и периодичното поставяне на маски също вършат работа.

Златните маски са един от най-популярните продукти в борба с черните точки. Наред с известните на много хора черни маски, те осигуряват дълбоко почистване на замърсената кожа, стягат я и ѝ придават по-свеж вид.

Повечето маски съдържат полезни компоненти за кожата като кератин, колаген, витамините Е и B5 коензим Q10, Д-пантенол. Те имат антиейдж ефект, хидратират, омекотяват и регенерират нежната кожа на лицето.

Златната маска има детоксикиращ ефект. За да е по-голям той, хубаво е преди употреба лицето да се почисти добре с мицеларна вода. След това сместа със златни частици се нанася равномерно, като се избягват устните и зоната около очите. Съхненето трае около 20-30 минути, после маската се отлепя внимателно с ръце от долу нагоре.

Кои са най-големите предимства на козметичния продукт:

- почиства замърсените пори;

- има стягащ ефект;

- отстранява загрубелите и люспещи се частици от кожата на лицето;

- хидратира в дълбочина;

- има подмладяващо действие;

- придава сияен тен на кожата.

Златната смес може да се използва за подобряване състоянието на кожата веднъж седмично. След употребата на 5-7 маски ефектът е по-видим (резултатът зависи от типа кожа и нейното състояние).

Медът почиства кожата и гони акнето

Куркума – нестандартно средство срещу акне

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари