IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които да променим, за да имаме красиви устни

5 февруари 2019 15 30

Снимка: PR

Снимка: PR

Обичате устните си, но начинът ви на живот често им се отразява. Понякога забелязвате, че са груби, но не откривате причината. Много е вероятно да правите нещо в ежедневието си, което да ги уврежда. Ние от MAKEUP.BG подбрахме някои от начините, по които е възможно да им причинявате дискомфорт.

Дехидратация

Устните се нуждаят от влага, за да са здрави и да изглеждат добре. Трябва да ги държите хидратирани отвътре навън с помощта на течности и овлажняващи балсами.

Лепкави гланцове

Жените обичаме червилата си, но лепкавите гланцове могат да засегнат кожата. Вместо тях, използвайте нежни балсами с лек цвят. По този начин ще можете да минимизирате уврежданията на устните си и да изглеждате шик. Освен това балсамите осигуряват така необходимата хидратация.

Пушене

Не е необходимо да ви напомняме, че пушенето носи разрушителни последствия както за организма, така и за тази деликатна зона. Този вреден навик води до дехидратация и по този начин устните потъмняват.

Мъртва кожа

Забравяйки да ексфолирате мъртвата кожа от устните си им нанасяте доста щети. Употребата на скрабове е задължителна за съблазнителния им вид. След тях нанасяйте подхранващ балсам или кокосово масло.

Слънцето

Точно както уврежда очите и кожата ви, така действа слънцето и на устните. Задължително нанасяйте продукти с минимум SPF 15. Нанасяйте през целия ден, за да поддържате тази важна област хидратирана и защитена от слънцето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари