IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните за красота и добра форма на Елени Фурейра

24 февруари 2019 09 00

Звездата от Евровизия пред Tialoto.bg

Снимка:  Вирджиния Рекърдс/Panik Records

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Panik Records

Елени Фурейра нашумя у нас след фурора, който направи на Евровизия с песента „Fuego“. Гръцката певица грабна вниманието не само с изпълнението си, а и с атрактивното си представяне. И външния си вид, разбира се. Мнозина я сравняваха с Бионсе и с Шакира. За нея визията, хореографията и самата песен са неделими и нещо ако куца, то самият продукт е незавършен.

Какви са нейните женски хитрости за красота, как поддържа форма – Елени Фурейра пред Tialoto.bg, със съдействието на „Вирджиния рекърдс“.

Изглеждате перфектно на сцената, как поддържате форма?

Тренировките са неделима част от моето ежедневие. Те ми помагат не само да се чувствам добре физически, но и психически. Залагам основно на кросфит. Изискват се доста усилия, трудно е, но в края на деня наистина се чувстваш великолепно.

Каква е вашата рецепта за красота?

Спете! Това е най-добрата рецепта за красота. Напоследък невинаги успявам с нужната доза сън предвид ангажиментите, но когато мога гледам да си я осигуря. Вечер, преди лягане, задължително свалям грима и си измивам лицето с подходяща козметика. Тя поддържа кожата ми хидратирана и свежа. Това е наистина важно за мен, тъй като нося много грим на сцената.

По отношение на дрехите – на какъв стил залагате?

Най-често в ежедневието залагам на небрежен стил. За мен е важно да се чувствам комфортно през деня. Разбира се, избирам дрехите си според ангажимента, който ми предстои.

Кой е любимият ви моден аксесоар?

Може да ви се стори странно, но за мен един от най-важните аксесоари са обеците. Чувствам, че винаги добавят нещо към цялостния ми вид.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари