IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детоксикация за косата: Магията на Водната мента

28 февруари 2019 13 39

Как можем да постигнем този ефект?

Снимка: Klorane

Снимка: Klorane

Замърсяването – включващо прах, изгорели газове, тютюнев дим и миризми от готвене – вече е признато като сериозна заплаха за здравето и красотата на нашата кожа, а това важи и за косата ни.

Вредно и увреждащо, замърсяването води до значителни последствия за космените фибри и скалпа, като ги атакува ежедневно и постоянно. Негативният ефект е двоен – видимо замърсяването се натрупва в космените фибри, уврежда ги, утежнява и им придава безжизнен вид с неприятна миризма.

Невидимите негативи са преждевременно стареене на скалпа и ускорен косопад.

От klorane идват със своето решение под формата на грижа за коса с органична Водна мента.

Натуралните формули са с доказана ефективност срещу замърсяването, комбинирани в ритуал от три стъпки за детоксикиране и защита на всеки тип коса, изложена на замърсяването.

Детоксикиращият шампоан премахва замърсяванията и детоксикира замърсяващите частици без да уврежда косата и скалпа. Като бонус е ефектът на охлаждане, който моментално освежава скалпа.

Защитният балсам е с 95% натурален произход и действа като щит срещу замърсяването, предотвратявайки прикрепването и наслояването на замърсявания върху космените фибри.

Почистващ спрей е новият лайфстайл продукт, който се превръща в незаменим помощник по всяко време. Той също е с 95% съставки с натурален произход, неутрализира неприятните миризми с едно впръскване и може да се прилага както на суха, така и на влажна коса. Овладява непокорната коса и може да се използва през целия ден – между срещите, след тренировка, в случай, че тичате, за да хванете автобуса или след час почивка в някой задимен бар.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари