IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато заложи на късо каре

16 април 2019 11 40

Певицата освежи вида си за пролетта

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Деми Ловато смени прическата си. Певицата освежи вида си като заложи на късо каре. Промяната се хареса на много нейни фенове.

До момента изпълнителката пускаше дълга коса и я носеше по един и същи начин, като през последните месеци тя достигаше почти до кръста ѝ. Преди няколко дни обаче тя е посетила известния фризьор Амбър Мейнард Болт, за да отреже голяма част от нея.

Освен дължината, Ловато е решила да промени и цвета, който се доближава до естествения ѝ.
Според коафьора на звездата, смяната на прическата е начин, с който Деми може да се освободи от излишното напрежение.

Както се казва – „След цветовете, идва ред на мъжете“. Предполага се, че певицата вече не излиза с дизайнера Хенри Леви и е свободна за нови обожатели. Въпреки това тя не бърза да се обвързва.

Както вече писахме, Ловато се лекуваше в рехабилитационна клиника в продължение на няколко месеца, след като взе свръхдоза. Освен проблемите с наркотиците, тя призна и за зависимост към алкохола.

„Вече си добре и това прави впечатление“, написа почитателка на звездата в Instagram. Отскоро певицата е по-активна в социалната мрежа, което подсказва, че се е справила с депресията.

Източник: Instagram

Четете още:

Деми Ловато се премести в ново жилище

Деми Ловато и Хенри Леви разделени?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари