IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните за перфектна фигура на Деми Ловато: Джиу-джицу

17 май 2019 14 30

Звездата разкри своята страст

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Популярната из целия свят певица Деми Ловато не крие, че е изключително силно запалена по бразилското джиу-джицу. Американската суперзвезда за пореден път разкри пред нейните 71,5 милиона последователи защо е избрала този боен спорт и защо практикуването му я кара да се чувства толкова добре.

„Не знам как да озаглавя това… истината е, че стоя в залата след джиу-джицу тренировка и се чувствам „надрусана“ от живота и просто си пия протеиновия шейк. Потна съм и не съм в прилежен вид, но се чувствам страхотно и споделям тази снимка, защото се чувствам секси и мога да се защитавам от всеки, който се опита да ме нападне. Независимо колко е голям, или какъв пол е. Имам си охрана, но в моментите, когато съм сама, се чувствам уверена, че ще се защитя. Надявам се, че всеки ще намери нещо за което да изпитва такава страст, каквато аз изпитвам за бразилското джиу-джицу.“, написа музикантката.

Още по темата можете да прочетете в Boec.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари