IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уникална като теб: Персонализация в грижата за кожата

20 май 2019 09 00

Как да се погрижим правилно за кожата?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всяка жена е уникална със своята индивидуалност, характер, таланти и емоционалност. Както чертите, качествата и недостатъците ни са индивидуални, така и кожата ни.

Ако ви се е случвало да използвате продукт, който използва ваша приятелка, но да няма същия ефект върху вас, то това е поредното доказателство, че правилният подход към вашата кожа трябва да бъде точно толкова специален, колкото самата вие.

В този ред на мисли, последните тенденции и иновации в света на красотата представят именно индивидуалния подход с персонализация в грижата за кожата.

Какво ще рече това?

Това означава, че както вашата кожа има специфични и отнасящи се само за нея проблеми, предимства и качества, така и козметиката трябва да бъде съобразена именно с тези ѝ характеристики.

Бъдещето в грижата за кожата

Още през 1968 година от Clinique представят иновацията на пазара с custom-fit грижата за кожата. Идеята за custom-fit грижа преобразява ежедневната грижа за кожата на съвременния потребител, а с днешна дата нуждата от компромиси е абсолютно елиминирана.

Новата ера на персонализация вече е тук – вече можете едновременно да хидратирате и да работите върху нуждите и проблемите на кожата с новия Clinique iD.

Иновативната, специално разработена опаковка осигурява точните пропорции с всяко изпомпване. 90% хидратираща база, 10% активен концентрат от пълнителя. Вече е повече от лесно да хидратирате и да се грижите за кожата с Clinique iD. Предлага се в 15 комбинации за хидратиране на вашия уникален тип кожа и грижа за вашата основна нужда и притеснение.

Clinique iD е улеснената грижа за кожата. Просто изберете Вашата хидратираща база и един от петте активни концентрата на пълнителите, за да създадете свой собствен Clinique iD Custom Hydrator.

И всичко това в три стъпки

1. Изберете хидратираща база от серията Dramatically Different Moisturizer в зависимост от типа кожа и предпочитанията за текстура:

- Dramatically Different™ Hydrating Jelly: Тази съвсем нова, лека и освежаваща като вода текстура, е подходяща за всички типове кожа

- Dramatically Different™ Moisturizing Lotion: Една от най-обичаните формули и текстури на Clinique по света. Този копринен овлажняващ лосион е подходящ за много суха до суха комбинирана тип кожа.

- Dramatically Different™ Oil-Free Gel: Лека, гел текстура, която спомага за балансирането и освежаването на по-мазните типове кожа. Перфектен за комбинирана към мазна и много мазна кожа.

2. След това изберете Пълнителя с Активен Концентрат спрямо основната нужда на кожата. Всеки пълнител съдържа високи нива на чисти, концентрирани активни съставки, които са насочени към специфични нужди.

- Раздразнение: успокоява и дарява комфорт. (зелен)

- Пори и неравна текстура: изравнява текстурата, озарява. (син)

- Неравномерен тен: изравнява тена, изсветлява. (бял)

- Умора: енергизира, съживява, възвръща блясъка. (оранжев)

- Линии и бръчки: изглажда линиите, уплътнява. (лилав)

3. Накрая, поставете вашия пълнител с концентрат в избраната от Вас база за хидратация, за да създадете вашия собствен, уникално подбран хидратант.

Начин на употреба: Два пъти дневно – сутрин и вечер. Нанесете върху чисто лице, като избягвате зоната около очите.

Можете да избирате между три различни бази за хидратация – Dramatically Different Hydrating Jelly, Dramatically Different Moisturizing Lotion+ и Dramatically Different Oil-Free Gel.

Концентратите са създадени да решат конкретните проблеми на всяка кожа.

1. Active Cartridge ConcentrateРаздразнение – Зелен пълнител с концентрат, съдържащ чисти и концентрирани нива на пробиотичен фермент Lactobaccilus и други активни вещества, даващи комфорт и успокоение на деликатната кожа.

2. Active Cartridge ConcentrateПори и неравна текстура – Син пълнител, съдържащ чисти и концентрирани нива на Алфа-хидрокси киселини и други активни съставки, които спомагат за намаляването вида на порите и обновяват текстурата за видимо по-свежа и сияйна кожа.

3. Active Cartridge ConcentrateНеравномерен тен – Бял пълнител, съдържащ чисти и концентрирани нива на екстракт от корен на японска Ангелика и други активни съставки, които спомагат за постигането на по-равномерен тен на кожата.

4. Active Cartridge ConcentrateУмора – Оранжев пълнител, съдържащ чисти и концентрирани нива на Таурин и други активни съставки, за да събуди кожата и намали следите от умора.

5. Active Cartridge ConcentrateЛинии и бръчки – Лилав пълнител, съдържащ чисти и концентрирани нива на Суроватъчен протеин и други активни съставки, за плътен вид на кожата и изглаждане на фините линии и бръчките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари