IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Многоцветен маникюр: Хит за пролет-лято 2019

25 май 2019 09 30

Подберете няколко нюанса на 1 цвят

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Пролетта и лятото са двата най-подходящи сезона, през които дамите могат да ходят с по-пъстри нокти. Ако скоро не сте се лакирали или нямате време за ноктопластика, може да изпробвате вкъщи най-новия тренд – използването на няколко нюанса на един цвят или комбинирането на два или повече различни.

Многоцветният маникюр е идеалното решение да избягате от скучното лакиране с един нюанс. Може да подберете наситено жълто и четири вида зелено, за да отидете на купон в парка. Ако пък решите да си направите по-оригинални нокти за офиса, сложете няколко нюанса на розово и бежово.

Монохромните цветове са сред най-предпочитаните за много жени. Те са много близки до този на кожата. Използват ги Меган Маркъл и други жени от кралското семейство. Но докато те поставят само един цвят, защото протоколът го изисква, вие може да си сложите много повече.

Ако искате да пробвате новата тенденция, отворете кутията с лакове и първо вижте с какво разполагате. Ако имате поне по две разновидности от някой цвят, например на синьо или зелено, пробвайте с тях. Може да поставите най-светлото на малкия пръст, след това да продължите с по-тъмното на следващите три пръста, накрая отново да завършите с другия.

 

 

Има и възможност да "надградите" маникюра като постигнете така наречения ефект на преливане. За целта си купете още няколко различни нюанса и започнете от по-светлите към по-топлите. 

 

 

Многоцветният маникюр се прави много лесно и е сравнително евтин вариант в сравнение с услугите, които предлагат козметичните салони. Бихте ли си го направили?

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари