IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Beauty вдъхновение: Фон дьо тен за тяло

24 юни 2019 11 40

Какво представлява продуктът?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Един нов тренд завладява света на козметиката, съобщават от „Vogue“. И това е да си слагаш фон дьо тен по цялото тяло, а не само на лицето. И особено – по краката, пише Teenproblem.net

Звезди като Ким Кардашян и Риана вече включиха фон дьо тен за тяло в колекциите на своите козметични марки – „KKW Beauty“ и „Fenty Beauty“.

Ким дори показа чрез няколко снимки и клипчета в Instagram колко меки и блестящи изглеждат краката ѝ, когато са намазани с такъв продукт. Звездата дори призна, че го използва, когато иска да прикрие псориазиса си – хронично възпалително заболяване, при което се появява обрив по кожата, или когато иска да подчертае тена си.

Моделът Криси Тейгън също публикува видео, на което показва, че използва фон дьо тен за тялото си и написа: „Когато бях млада, гримът беше само за лицето“.

Карол Маки, козметик в „M.A.C“ казва пред „Vogue“, че тази козметика се използва за заличаване на белези или петна, за уеднаквяване на цвета на кожата на лицето и тялото, за леко потъмняване на кожата, когато човек е прекалено блед и с много бяла кожа.

Той смята, че фон дьо тенът е по-добър вариант от пяните за изкуствен тен, защото той се нанася и маха по-лесно, овлажнява кожата и не е тежък.

Специалистът обяснява, че фон дьо тенът се нанася с голи ръце, а не с памук, като просто го втривате в тялото и масажирате леко. Може да го махнете с душ гел и вода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари