IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хидратацията: Най-важното за твоята кожа

24 юни 2019 13 01

Обновените формули и серията Hydrance

Снимка: Avene

Снимка: Avene

Знаете ли, че кожата е съставена от 70% вода и именно по тази причина се нуждае постоянно от вода, за да изглежда здрава и да се бори с външните фактори, които я атакуват всеки ден.

Всички ние водим различен начин на живот и правим различни избори. И въпреки това ни обединява едно нещо – необходимостта от хидратация за кожата всеки ден.

Дерматологични лаборатории Avene са намерили решение в търсенето на свежа и сияйна кожа, изпълнена с хидратация: Hydrance – пълна серия продукти грижа за кожата за възвръщане на хидратацията на всеки тип чувствителна кожа.

Всички продукти от серията сега включват патентован комплекс „Воден резервоар“ с активната съставка Cohederm.

Хидратиращ крем SPF 30 / Хидратираща емулсия SPF 30

Основното действие на крема от серията Hydrance е да срещне всекидневните нужди на кожата. Той защитава от вредното влияние на UV лъчите, а богатата и хидратираща текстура оставя усещане за кадифена мекота. Кремът е подходящ за чувствителна суха към много суха кожа, а леката хидратираща емулсия е подходяща за чувствителна нормална към комбинирана кожа.

И двата продукта се предлагат във вариант без слънцезащитен фактор.

Хидратиращ BB крем / Хидратираща ВВ емулсия

Новият хидратиращ BB крем е подходящ за всеки тип кожа, всеки нюанс на тена. Той се адаптира с цвета на вашата кожа като осигурява успоредно с това хидратиране. Защитният SPF 30 пази кожата от вредните слънчеви лъчи, а озаряващата формула осигурява сияйност и цялостно излъчване за свежест.

Hydrance Аква гел-крем

Уникален продукт с топяща се, динамична текстура, която комбинира свежестта и лекотата на подготвящ лосион с кремообразността на хидратантен крем. Грижи се за кожата като хидратира, успокоява и детоксикира. Осигурява 24-часова хидратация, намалява умората и интензивно успокоява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари