IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вятър в косите на звездите? Не, мерси

14 юли 2019 13 15

Известните личности и техните пикси прически

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Като малки сме израснали с приказки, в които принцесите винаги са били с дълги, дълги коси, които блестят под слънчевите лъчи.

И в този момент настъпват звездите, които твърдо отказват да участват в тази приказка и решават да сложат край на дългите коси с една друга, много по-бунтарска крайност – пикси прическите.

Късата прическа цялостно променя облика и задава един друг акцент – върху обемните и масивни аксесоари като обеци и колиета, които се открояват и допълват визията ни още повече.

Ако се чудите дали да направите такава, представяме ви знаменитостите, които се явяват истинско вдъхновение и заради които с удоволствие даваме свобода на фризьорката с ножиците.

Бела Хадид

Визията на Бела Хадид на Moschino по време на Мет Гала нямаше да бъде същата, ако прическата не бе пикси с дълъг, асиметричен бретон. Всъщност, истината е, че косата бе перука, но това не пречи да оценим колко добре би ѝ стояла такава прическа.

Вечната любов на бунтарката: Звездите и късите коси

Съвети от фризьори: Как да разберем, че се нуждаем от подстригване

Емилия Кларк

Майката на драконите! Родената в огън Денерис! И ако тази приказна героиня, която остави дългите коси и заложи на пикси не ви вдъхнови достатъчно, не знаем кое би могло. Специално за края на „Игра на тронове“ актрисата реши да отреже косата и да я боядиса в русо, а ние със сигурност адмирираме избора ѝ!

Кейт Хъдсън

След като подстрига косата си в пикси, Кейт Хъдсън избра да изсветли краищата и да остави по-тъмни тонове в корените. По този начин създаде усещането за пространственост в прическата, което е страхотен пример за добра игра с колористиката.

Кара Делевин

Когато супермодел си направи пикси, значи това със сигурност е тенденция, която не трябва да подминаваме. Така Кара Делевин изненада приятно всички, когато се появи с дръзко изрусено пикси, чиито корени са оставени в тъмни нюанси и деликатно се показват отдолу.

Скарлет Йохансон

Истинска секси дива! Актрисата, която многократно бе спрягана за най-сексапилна на света демонстрира дързост с пикси прическа. Отново откриваме сходен подход – светли и руси краища, които преливат в тъмни корени и асиметрични дължини с вълни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

bai_peshoo ( преди 4 години )
Гадост, губят се женствеността на тия жени.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар