IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За по-младо лице: Радиочестотен лифтинг

16 юли 2019 14 30

Подобрява производството на колаген в кожата

Istockphoto

Istockphoto

Радиочестотният лифтинг е една от процедурите за лице, подходящи при жени над 30-годишна възраст. При тях се наблюдават постепенно отпускане, бръчки и фини линии. Само с една процедура се усеща подобрение и кожата изглежда по-стегната и здрава.

За да не прибягват до оперативна намеса, много жени си правят радиочестотен лифтинг. Благодарение на специалните вълни, които излъчва уредът, производството на колаген в клетките се увеличава. Самият накрайник, с който се третират различни участъци на лицето, се затопля леко (оптималната температура е 39-43 градуса) и така насърчава образуването на нови колагенови влакна. Така дермата на кожата става по-еластична.

Тъй като няма възстановителен период след процедурата, тя е сред най-популярните за подмладяване на кожата. Уредът не само стяга, а и изглажда и повдига отпуснатата кожа на лицето и шията. След един път контурът на лицето е по-оформен, а то изглежда по-свежо и отпочинало. С увеличаване на процедурите двойната брадичка се прибира, а овалът на лицето не е толкова отпуснат.

Радиочестотният лифтинг намалява стареенето на кожата чрез енергията, която излъчва накрайникът на уреда, който се използва.

Източник: IStockphoto

Лазерната епилация – най-популярна сред мъжете у нас

Процедурата може да се прави през всички сезони. В зависимост от състоянието на кожата, са нужни между 4 и 10 пъти, за да има по-голям ефект.

Кои са страничните ефекти върху кожата?

– зачервяване ;
– подуване;
– свръхчувствителност;
– поява на мехури и синини.

Мезотерапия – стимулира регенерацията на кожата

Лифтингът е противопоказан при бременни жени или майки, които кърмят децата си, хора с метални протези, пейсмейкър или със заболявания на щитовидната жлеза.

Кавитация – извайте тялото с вакуум

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари