IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр: 3 нюанса, с които да се лакирате

23 юли 2019 07 40

Пробвайте жив корал – цветът на 2019-а

IStockphoto

IStockphoto

Лятото е сезонът, в който ноктите ни не бива да стоят без лак. Дали за море, басейн, някое парти или ежедневието, всяка жена иска да има перфектен маникюр, с който да привлече вниманието. Когато дойде време за „почивка“ от ноктопластика, е време за маникюр в домашни условия. 

Има няколко нюанса, които са актуални това лято. Освен бански и аксесоари за тях, помислете и за маникюра и педикюра. Може да си лакирате ноктите в един цвят или да им добавите няколко декорации за разкош. 

Ето на кои три цвята може да заложите: 

Корал

„Жив корал“/ (living coral) бе определен за цвят на 2019 г. от компанията „Pantone“. Различните нюанси на корала препращат към морски приключения и невероятния залез, който може да гледате на плажа. 

 

 

Как да го направим: Маникюр с лак и вода

Кораловите нюанси могат да се комбинират с бежово или бяло, като допринасят за по-свежата визия на ноктите. Може да го съчетаете със сребристи или златни лентички или ситни перлички, които да залепите по ноктите.  

Ментово зелено 

 

Виждайки този цвят, се сещаме за сладоледи, мохито и други приятни коктейли на плажа. Той пасва идеално както на по-светли ръце, така и на такива с повече тен. Може да се комбинира с различни нюанси на синьото, с бяло и сиво. 

Стъклен маникюр – как да си го направите?

Нюд

Бежово, светлорозово, пепел от рози, бледорозово... Това са така наречените нюд нюанси, които придават нежност и елегантност на маникюра. Колкото по-близък е цветът на лака до този на кожата, толкова по-добре. 

Нелфи – какво представлява и как да си го направите?

Полупрозрачните и бледорозови нокти са хит това лято. Самата Меган Маркъл се лакира с нюд тонове, защото кралският протокол не позволява да носи по-тъмни цветове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари