IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да си направите: Маникюр с морски мотиви

28 юли 2019 13 15

Трябват ви три цвята лак

Instagram

Instagram

Дрехите с морски мотиви са актуални всяко лято. Освен това сега са модерни ленените дрехи на бели и сини черти. Ако харесвате този стил, то днешната идея за маникюр е точно за вас. 

Така нареченият „морски“ маникюр не става за ежедневно носене, но е много свеж за горещите летни дни на басейна или плажа, защото съчетава в себе си бяло, синьо, червено, а понякога и златисто.

Ако почивката на море ви предстои, може да се отличите сред плажуващите или в дискотеката с по-нестандартен маникюр или педикюр. 

Как да си направите „морски“ маникюр у дома? 

Необходими материали: 


– лакове в бяло, синьо, червено; 

– безцветен лак; 

– залепващи се декорации; 

– залепващи се лентички; 

– пинсета.  

 

Вижте тази публикация в Instagram.

#nails #gelnails #gelovenechty #rednails #summernails #seanails

Публикация, споделена от JanaM (@nechtyjanam) на Юли 22, 2019 в 6:04 PDT

 

1. Първо почистете кожичките около ноктите и оформете с пилата. За този маникюр е по-добре краищата им да не са заострени, а по-тъпи. 

Как да си направим: Динен маникюр

2. Лакирайте ноктите по ваш вкус. Един от най-популярните варианти е оцветяването на четири от ноктите в яркочервено, като само един е на синьо-бели ленти. Друго предложение е една част да са червени, а друга бели, като на вторите се постави декорация под формата на котва. Може и да лакирате един нокът със златист брокат, за да наподобява пясъка. 

Как да го направим: Маникюр с лак и вода

3. След като сте лакирали половината нокти в червено, идва ред да направите по-сложната част – да направите синьо-белите. За целта първо поставете бял лак върху плочката. След като изсъхне, залепете с пинсетата лентичките на едно и също разстояние една от друга. Отгоре сложете синия лак. Постойте около 10 минути, след което внимателно отстранете лентичките. Накрая може да сложите някоя готова декорация, например котва или златисто камъче.

Летен маникюр – 3 нюанса, с които да се лакирате 

Ако сте решили всичките ви нокти да са в бели и сини ленти, може да ги украсите с лепящите декорации или да направите на част от тях червени сърчица. 

 




Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари