IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло – с перфектно тяло по бански

19 август 2019 14 30

Певицата не яде въглехидрати, захар и резултатът е явен

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Макар на цели 50 години, Дженифър Лопес продължава да радва феновете със стройната си фигура. Певицата и актриса публикува на страницата си в Instagram фотос, на който тя е на почивка по бански.Известна с пристрастеността си към фитнеса, звездата може да се похвали с перфектни пропорции.

Резултатите са налице и се вижда, че тя прекарва доста време във фитнеса. Известно е, че актрисата се придържа към строги диети, за които тя сподели пред феновете си, че не са никак лесни. Също така следва съвети на професионален треньор в спортната зала.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Авг 18, 2019 в 8:24 PDT

 

За хранителния режим тя казва: „Това се оказа по-сложно, отколкото съм мислила. Прекарвайки 24 часа без захар и въглехидрати, научих много за това какво точно захарта прави с тялото и затова ще я държа по-далеч от себе си. Но когато не ядеш въглехидрати се чувстваш безумно гладен“, написа актрисата в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари