IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилист издаде тайната на съвършенството

15 септември 2019 16 00

Сара Лейдлоу показа как моделът е с невероятна коса

Снимка: Instagram

Фризьор разкри тайната на идеалната прическа за модели, рекламиращи продукти за коса, съобщава Mirror. Стилистката Сара Лейдлоу се появи на страницата си в Instagram с разобличаващо видео. В него става ясно, че е създадена специална фиксация, върху която гъстата коса на модела блести и трепти на „вятъра“.

Използвайки фиксиращия лак, Лейдлоу поставя цялата коса на модела на една страна и вместо да я одуха със сешоар й прави снимка в тази форма.
„Придавам на косата обемна форма за рекламен шампоан. Изглежда, че косите се вихрят на вятъра “, споделя стилистът пред изданието и допълва, че всичко изглежда напълно естествено и простичко. Именно в това се крие най-трудното.

Все повече професионалисти показват какво се крие зад съвършенството на кадрите, с което доказват, че почти зад всяко красиво лице и добра реклама, стои екип от специалисти, които владеят изкуството да правят света привлекателен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари