IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири идеи за есенен маникюр

19 октомври 2019 16 00

Ето кои тенденции да следвате

Istockphoto

Настъпването на новия сезон носи промяна не само в стила на обличане на една жена. Освен за дрехите, тя трябва да помисли за обувките, грима, аксесоарите. Ами маникюрът?!

Ако сте си дали малко почивка след последното сваляне на гел лака, не бързайте да си слагате пак, защото през следващите месеци ще са модерни по-естествените на вид маникюри. Според тенденциите за есен/зима 2019/2020, колкото по-опростен е дизайнът на ноктите, толкова по-модерен ще бъде той.

Дори и късите нокти, лакирани с безцветен лак или малко по-заоблените, боядисани в нежно бежово, върху което има малки нежни фигурки, ще се харесват много повече, отколкото претрупаният с гел, брокат и камъчета маникюр.

Много модели, разходили се по подиума на седмиците на модата в Париж, Ню Йорк и Милано, показаха, че сега са актуални по-семпло украсените нокти в нюд тонове.

Ето четири идеи за есенен маникюр, които може да си направите за ежедневието или някой по-специален повод:

Натурален

Ако не сте по пускането на дълги нокти и прекаленото им заостряне, то вие пак ще сте актуални. Просто ги изрежете добре или дори къси, леко ги затъпете с пилата. След това просто нанесете безцветен лак или някакъв телесен нюанс. Колкото по-натурални са ноктите, толкова по-добре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @nailkko на

Маникюр с полумесеци 

Някои дори го наричат лунен маникюр. За целта трябва да оформите ноктите с пила – може да заложите на по-къси и затъпени нокти или на такива със средна дължина, съвсем леко закръглени. Лакирайте ги с лак, който е от по-светлата  гама. Изберете нещо от кадифените нюанси или светлооранжево, за да загатнете за есента. С по-тъмен или по-светъл цвят направете малък полумесец – в основата на всеки нокът. За целта може да използвате специални лепенки, подобни на тези за френски маникюр, които се продават в козметичните магазини. 

Букви и съобщения

Една от най-новите тенденции в дрехите са надписи, които смело може да пренесете върху ноктите си. Вие избирате какво да е посланието по вашите нокти. На една плочка може да сложите по една буква или цяла дума. Освен това от всяка буква на нокътя може да се образува фраза. 

Омбре

Този тип маникюр винаги е модерен. Съчетайте няколко цвята на есента за по-добър ефект. Маникюрът може да е съобразен с вашия аутфит в кафяво или бежово. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари