IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти тенденции: Холографски грим

24 януари 2020 14 30

Подходящ не само за партита

Istockphoto

По време на Седмицата на модата в Ню Йорк бяха показани не само най-новите тенденции в облеклото, но и някои трендове в грима. Тогава много от моделите дефилираха с по-блестящ грим, който определено не може да не остане незабелязан.

Не си мислете, че говорим за сивия или златния брокат, който преди години си слагахме, когато ходехме на дискотека. Става дума за така наречения холографски грим, който ще бъде актуален и през 2020 г.

Какво е холографски грим?

След като през лятото гримирането в стил „йога кожа“ се превърна в тотален хит, дойде време на по-блестящите сенки и ружове, които имат способността да променят цвета си на светлината. Така се получава едно преливане от бяло в синьо-зелено-лилаво. 

Наричат още този грим галактически, защото в него има голямо съчетание от цветове подобно на тези в „Млечния път“. 

Хайлайтъри, сенки, очна линия и гланцове с холографски ефект са продуктите, които може да използвате, за да разнообразите грима си през зимата. 

Може да поставите холографски хайлайтър по скулите, върха на носа и части от брадичката. Върху устните може да поставите обикновен балсам и само да ги очертаете с червилото с преливащи цветове. 

Тенденции 2020 – маникюрът на Селена Гомес

Този грим е подходящ както за по-специални поводи, така и за ежедневието. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Ники ( преди 4 години )
"Бюти", що е то? Или нов колониален език, използван от училите-недоучили.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар