IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Весела от “Стар академи”: Аз съм непокорна и продължавам да отслабвам

16 юни 2005 12 57

Първата Звездна академия в България се сдоби със своето лошо момиче.

Весела от “Стар академи”: Аз съм непокорна и продължавам да отслабвам

Първата Звездна академия в България се сдоби със своето лошо момиче. Дамата с пронизващите сини очи сложи край на изблиците на обич между талантите, заявявайки съвсем открито кого харесва и кого - не, без ни най-малко да се церемони.

За краткото си прекарване в училището за бъдещи звезди Весела стана омразна на публиката, обвинявана, че е позьорка и във фалшиво пеене. Не е чудно при това положение, че родената във Враца, завършила НАТФИЗ актриса напусна Академията още след първата си номинация.

Без никакви добри чувства и сълзливи сбогувания, мразена от рекордните 91% от зрителите на шоуто, Весела размаха среден пръст и си тръгна безцеремонно пред шашнатата публика в залата и телевизионната аудитория.

Още на следващия ден вестниците спекулираха, че след дръзкото й поведение тя ще трябва да се разхожда с охрана из града. В интерес на истината за интервюто Весела наистина се появи със снажен момък в костюм, който дискретно я следваше по петите и държеше под око всички, които се разминаваха с начинаещата звезда.

Провокативна, нахална, мразена, бездарна, тайнствена, упорита, истинска звезда, лицемер или позьорка ...оставяме да прецените вие.

Наистина ли не харесваш Валя или това е просто поза?

Наистина не я харесвам и не позирам.

А какво по точно те дразни в нея?

Високото й говорене, изразите, които използва. И диалектът, и поведението, и ушите й, и късите й крака, изобщо визията й на жена, работеща на полето преди 50 години.

Беше много “откровена”, като научи , че си изключена. Такава директна ли си винаги или просто беше много ядосана?

Да, такава съм. Когато имам възможност, винаги гледам да съм директна. Е, не винаги се държа така. Например, когато отида на някакво лъскаво събитие или на вечеря с нашите, си премълчавам.

Очакваше ли, че ще бъдеш изключена с този категоричен резултат?

Чак толкова, не. Но не се изненадах. Хората винаги предпочитат да наказват и да гонят. Отрицателното винаги е по-силно.

Всичките ти изпълнения на лайв концертите бяха доста провокативни, сякаш искаше ти да манипулираш публиката. Такъв тип изпълнител ли искаш да си или просто това беше роля?

Това беше интерпретация на самите песни, защото смятам, че когато излезеш на сцена и когато снимаш клип, трябва да имаш излъчване.

Вече не е важно да излезеш и да си изпееш правилно песента , както беше преди години на Златния Орфей. Не че имам нещо против Златния Орфей, но тези времена вече отминаха.

Сега навсякъде, за да си номер едно, трябва да си артист. Освен да пееш, трябва и да можеш да танцуваш, да си добър актьор, да имаш какво различно да кажеш на публиката.

Да, исках да владея емоциите на публиката и до голяма степен успях. Това са глупости, които се изговориха, че всички са ме освирквали. Не е вярно. Тези, които ме освиркваха в началото, ме аплодираха накрая. Все пак не можеш да кажеш на черното бяло. Като видиш, че нещо е готино, не можеш да кажеш, че не е.

Ако можеше да върнеш момента, би ли реагирала по същия начин?

Да, даже вчера като гледах, съжалих, че е било толкова малко.

Приятелите подкрепиха ли те?

Да, разбира се, защото им е ясно, че се опитаха да си измият ръцете с мен по някакъв начин. Но аз не смятам, че успяха, защото аз си взех от тях това, което ми трябваше, те си взеха от мен каквото им трябваше, така че всички са доволни.

Защо каза, че не харесваш Марин? Той изглежда много добродушен и добре настроен към теб?

Защото смърди. Дрехите ми още вонят на него. Снощи дори, като си легнах с моя приятел, имах чувството, че Марин е с нас в леглото. Дори в устата си продължавам да му усещам вкуса, който е нещо средно между умрели лебеди и изкорубени жаби и дъх на кисело и спарено. Не знам как ще му вземете интервю, като излезе. Носете си противогази.

Изговориха се много неща за тебе – че си връзкарка, влязла си в Академията с връзки.. Каква е истината?

Да, връзкарка съм, пукнете се от яд. Не бе, шегувам се. Този въпрос ми го задават навсякъде. Истината е, че не съм връзкарка.

Когато влезе в Академията, шефът на "Харбър Айлънд Рекърдс" Денис Ризов каза, че няма да участваш в турнето с другите таланти на „Стар академи“, защото не е и чувал за теб на кастингите. Как седят сега нещата?

В интерес на истината не съм имала контакт с Денис или "Харбър Айлънд рекърдс". Ако те искат, ще се свържат с мен. Щом досега не са ме потърсили, значи май нямат интерес.

Падаш ли си по поп-фолка? Беше много убедителна онази вечер в Академията, когато си направихте чалга парти.

О, да, много (смее се, бел.ред.). Падам си по някои жени от поп-фолка. Например Ивана. А за партито аз бях инициатора да изпием всички бири, които бяха на разположение.

Преди това играхме карти, общо взето си направихме една кръчмарска вечер. След което се затворихме в студиото и пяхме и танцувахме чалга, защото трябваше да отприщим енергията. Трябва да се правят такива неща от време на време.

Как мислиш – дали има романс Деян – Виктория?

Романс не. По-скоро работят много добре заедно. Всеки вътре има нужда поне от един човек, който да му е близък.

Хората останаха с впечатление, че харесваш Деян?

Така ли..?! Ами, бих му ударила един - два плесника по задника, както съм правила вече. Но не виждам какво би могло да се получи между нас.
Аз гледам вътрешната, а не външната красота на човека, тъй като отдавна съм излязла от пубертета. Според мен той разчита само на външната си красота и ако има нещо вътре, то не го показва.

Ти самата имаш ли си приятел?

Да.

Какъв е той?

Надарен (смее се, бел.ред.). Занимава се със заведения. Сега ще отваря нов бар в столицата.

Как ще оправиш фалшивото на моменти пеене? Много те обвиняваха в това, а ти каза че е лесно да го оправиш. Ще ходиш на уроци или?

Ще ходя на уроци, макар че на последния лайв въобще не пях фалшиво.

Коя е Весела – лошото момиче, добрата актриса, провокаторка или...?

Весела е една... мани, не ти трябва да знаеш. По – скоро съм някакъв вид непокорна. Не влизам лесно в рамки. Макар че за работата си съм много стриктна, но в академията нямах тази възможност да изпипам нещата. С две думи, Весела е супер яка.

Много хора смятат , че по времето на престоя ти в къщата не си успяла да се интегрираш в групата. Каква бе причината? Другите ли те игнорираха или идеята да спазваш дистанция беше твоя?

Логично е в началото да се държат като хейтъри. През цялото време имах чувството, че нещо става зад гърба ми. Иначе пред мен всички се държаха много добре, а после говореха зад гърба ми. Но това е нормално. Аз на тяхно място щях да реагирам още по-остро.

Те вече имат самочувствието на звезди и това, че много са постигнали, но не знаят , че трудното тепърва им предстои. Аз лично мисля, че успях да се интегрирам в самата академия, защо си мислите, че не успях? Намерих си доста добро място.

Вътре бе подложена на диета и здрави тренировки от Сия (Анастасия Шаренкова, преподавателката по фитнес в “Стар академи”, бел.ред.). Успя ли да постигнеш някакви резултати с тренировките?

Аз отслабнах видимо и драстично още на втората седмица с четири килограма, обаче точно на местата, които ми бяха проблемни. Смятам да продължавам, макар че според мен човек трябва да е такъв, какъвто е.

Аз никога не съм била кльощава. Трябва ли сега да стана само за това, че съм била в “Стар Академи”. Смятам да поотслабна още малко, но не мисля да окльощавея съвсем, иначе негрите няма да ми харесват задника.

Кирил Христов

Снимки: Tialoto.bg

КоментариКоментари