IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крум не ходи на турне, но ходи по врачки

20 август 2011 06 00

Защо Крум не присъства на турнето на Фен ТВ и има ли интрига между него и Емануела?!

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Турнето на музикалната телевизия Фен тв е в разгара си, но има един певец, който със сигурност липсва. Защото е нестандартен в изявите си и винаги предлага нещо ново. Независимо дали се одобрява или не. Става въпрос за Крум.

Той бе смятан за един от сигурните участници, но в последния момент отпадна. Това веднага породи слухове, според които той е елиминиран от неговата колежка Емануела. Появиха се дори публикации, че е напуснал своя продуцент Виктор Касъмов.

Вярно ли е, че не си на турнето заради интриги с дуетната ти половинка Емануела?

Няма как да коментирам, защото не ми е известно. Между другото преди два дни пихме кафе, говорихме си за работата, разказваше ми как минават концертите. Даже се шегувахме, че няма да й бъда шафер на сватбата. А доколкото знам за нас бяха предвидили специални костюми. Е, ще се размина с тази необичайна роля.

А защо всъщност не си на турнето?

Не крия, че чаках с нетърпение това турне, защото ти дава възможност да излезеш на голяма сцена, да направиш нещо интересно за феновете. Може би бях един от първите, с които продуцентът ми Виктор Касъмов обсъждаше подробности преди няколко месеца. Имах идея как ще се представя, дори костюмите ми бяха готови. Но в последния момент нещата се промениха и след като поспорихме помолих г-н Касъмов да не ме включва. Предпочитам да не съм там ако не мога да се представя по начина, който искам. А аз не искам всичко да мине като обикновено участие. В клуба голяма част от хората не се интересуват дали им пее Крум или Омуртаг, докато на стадион трябва да се представиш в съвсем друга светлина. И оценката на феновете ще бъде истинска.

Тръгна слух, че дори ще се разделяш с Ара Мюзик?

Имам договор с музикалната компания и никога досега не е ставало въпрос за прекратяване. Нито пък съм тръгнал да бягам. Аз съм позитивно настроен и такива мисли не ми минават през главата. Но пък всичко, което се случи дотук ми беше предсказано.

Да не би да ходиш на врачки?

Преди половин година отидох при един човек, като след първата ни среща останах изненадан колко неща позна. Оттогава често ходя при него, чисти ми натрупаната негативна енергия. Той не от тези врачки, които взимат пари или пък те цакат на импулсния телефон. Всичко е безплатно и не е превърнал свръхестествените си умения в бизнес. Може би заради това промених отношението си към подобни хора.

С какво се занимаваш докато колегите ти са на турне?

Е, нито живота е свършил, нито пък съм спрял да работя. Ходя на участия, продължава турнето ми в различни градове с партньорите от Sexwell. Освен забавление то е част от кампания за превенция на болестите предавани по полов път. Имам две парчета, които искам да реализирам, както и едно предложение за дует.

С кого?

Предложението дойде от рапъра Кристо и принципно се съгласих, защото ще бъде нещо ново в моя репертоар. Разбира се, докато се стигне до реализацията ще мине известно време.

*Интервюто е със съкращения. Пълният му вариант можете да намерите в сайта на mp3.bg!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари