IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деян от „Стар академи“: Искам Вики и собствена рок група

8 юли 2005 12 41

Когато отидох на срещата с „мачото“ на „Стар академи“ - Деян, той хапваше самоотвержено второто си парче пица.

Деян от „Стар академи“: Искам Вики и собствена рок група

Когато отидох на срещата с „мачото“ на „Стар академи“ - Деян, той хапваше самоотвержено второто си парче пица. Любезно ме покани да обядвам с него, но аз отклоних поканата, защото не пицата ме интересуваше в момента.

Докато Дидо приключваше с обяда, аз се опитвах да разбера как точно работи новият ми „6 в 1“ фотоапарат, който освен, че прави снимки, записва глас, има радио и почти може сам да пере. Деян, като всеки мъж на място, взе дейно участие в разгадаването на апарата и в крайна сметка намерихме с общи усилия откъде се пуска вграденият диктофон. Разговорът започна съвсем спонтанно.

Спечели тежки битки срещу Даниел и Валя, надяваше ли се да победиш Жорж?

Жорж можех да го победя на зрителски вот, но когато се стигна до гласуване в Академията, бях сигурен, че ще спечели той.

Сърдит ли си на Марин, че гласува така?

Не, не му се сърдя, естествено. Яд ме е само, че Ивайло има толкова много гласове, а не ги заслужава. Ако трябва, ще похарча всички спестявания на семейството за sms-и, но ще направя всичко възможно Вики да има повече гласове от него:). Ако Ивайло отиде в Кан, ще бъда много разочарован от цяла България.

Беше често упрекван от преподавателите, че не изкарваш на показ стихийната сила в теб. Вече научи ли се да я показваш?

След кaто изпях „Break On Through“ на The Doors и „Speed“ на Били Айдъл,смятам че вече съм по-освободен на сцената. Освен това връзката с Вики ми се отрази много положително.

Какъв стил музика ще избереш да изпълняваш оттук нататък, кой е твоя стил – в ръка с китара или...?

Искам да имам собствена група, да правим жива музика, а като стил-рок. Мечтая си за група с китари, барабани и бас.

Защо ходеше непрекъснато без горна дреха в Академията? Преднамерено или просто така се чувстваше по-добре?:)

Просто така се чувствам по-добре. Не обичам да ми е топло. По време на тренировки също се събличам гол до кръста. Освен това в последно време всички имахме проблеми със здравето, аз и до сега кашлям. За да се закрепим се пекохме много, вече и тен имам.

Как ти се отразиха любовните SMS-и, които получаваше? Повдигнаха ли ти самочувствието?

Чувствам се добре, че се харесвам на хората. И преди имаше жени, които ме харесват, но сега, понеже повече хора ме познават, е нормално да станат повече и тези, които ме харесват. Знам, че и тези които не ме харесват също са станали повече. Това е съвсем нормално.

В последните дни отслабна – това заради любовни драми ли беше или?

Не се намирам отслабнал, честно казано. Почти през цялото време гледах да съм около 90 килограма.

Говори ли с „твоята“ Мариела? ( казах го, за да разгранича бившата приятелка на Деян от Мариела от „Стар Академи“, приятелката на Дани. Дидо веднага ме прекъсна, като каза „Не е моята Мариела“. Аз му обясних какво имам предвид, той се успокои и отново чаровно се усмихна, бел. ред)

С Мариела се чух вчера (сряда, бел. ред) по телефона, казах й че искам да се видим и да си поговорим, защото не може да прекратим връзката си с телефонен разговор, но на нея й е ясно, че отношенията ни вече не са такива, каквито бяха преди „Стар академи“. Можем да се видим, но нищо няма да се промени.

А с Вики се надявам да продължим да градим това, което започна в Академията.

В разговор с Вяра, Вики сподели че с теб не би направила нищо, но обстоятелството, че сте затворени по 24 часа заедно е основното да пламне нещо между вас? Ти какво мислиш?

Това, че бяхме непрекъснато заедно оказа влияние. Непрекъснато бяхме заедно, правехме заедно различни неща, бяхме обвързани по хиляди начин- пеехме заедно, танцувахме заедно. Това определено повлия и на двама ни.

Кой от мастър класовете те впечатли най-много? И коя от гостувалите звезди?

Филип Киркоров и Васил Найденов. Не очаквах звезди от такъв ранг да се държат така естествено с нас, да отговарят така спокойно на въпросите ни. От всеки научих по малко, но мисля, че за всеки артист са валидни различни неща- ако едно нещо се е оказало успешно за някой, това не означава, че ще е успешно за всички.

Какво си тренирал за да имаш такава страхотна фигура?

Ходя на фитнес, обичам железата, лостовете... Харесват ми и силовите спортове. Въпреки че не съм се боксирал на ринга, много често след тренировка за гърди и бицепс, разтоварвам с 10-15 мин. с боксьорския чувал.

Тренирал съм баскетбол, волейбол, станах трети на регионално първенство по лека атлетика- бягане на 1 500 метра, бил съм първи на тласкане на гюлле. Спортуването е едно от любимите ми неща.

Защо не продължи да се занимаваш със спорт професионално?

Не продължих да се занимавам със спорт, защото смятам , че пеенето е най-големият талант, който имам и който трябва да развия.

Колко лицеви опори и коремни преси можеш да направиш?:)

Лицеви опори- около 60, с пляскане – 20. Коремни преси мога да направя много - поне 200.

КоментариКоментари