IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Порно-звездата Джи Джи Стийл: Родителите ми не знаят какво работя

31 октомври 2005 10 20

Организаторите на еротичното изложение „Ерос Шоу” решиха да направят шоу като това във Варна и в София, но то ще е в началото на следващата година.

Порно-звездата Джи Джи Стийл: Родителите ми не знаят какво работя

Организаторите на еротичното изложение „Ерос Шоу” решиха да направят шоу като това във Варна и в София, но то ще е в началото на следващата година.

Засега феновете на унгарската порно звезда мис Стийл, както и на нейните колежки Джинджър Девъл и Ясмин, които разгорещиха Варна, ще могат да им се порадват на специално парти с тяхно участие на 12 ноември в столичния клуб Енигма.

Джи Джи има сериозен приятел – порно- актьорът ветеран Стив Бенет, който е от 20 години в този бизнес. Освен интимен партньор, той е и продуцент на актрисата , както и колега в някои от филмите й.

Тя е в бизнеса не повече от две години, но само за първите 4 месеца работа има заснети над 200 сцени. Интересното е, че Джи Джи е отгледана в строго консервативно семейство на католици, които и до ден днешен си нямат представа какво точно работи дъщеря им.

Къде си родена и израснала? Какво образование имаш?

В Будапеща съм родена и там съм израсла. До година ще се дипломирам.

Каква искаше да станеш като малка?

През целия си живот сам искала да бъда ветеринарен лекар, но веднъж любимия ми домашен любимец много лошо пострада и затова избрах друго, това е дълга история.

Kак се случи така, че влезе в бизнеса?

Навремето работех в магазин за дрехи и винаги се чудех как ще платя училището си за следващия месец и естествено отдавна исках да имам кола, но най-вече миналата година преди да настъпи зимата, и така пролетта взех това трудно решение.

Ако не беше порно актриса, какво щеше да бъдеш сега по професия?

Най вероятно трудно щях да издържа останалата част от обучението си, сигурно щях да си бъда на предишната работа или на някаква подобна. Тогавашните ми планове бяха, като завърша училище да започна да работя по професията си. И така плановете ми остават същите, но до тогава имам да свърша едно, две неща.

Коя е най-приятната страна от работата ти и най-тежката?

Най-приятната част на първо място е финансовото привличане. Много харесвам, че преди снимките правят от един модел невероятно красива жена, продуцентът я поглежда и казва: „Ето това е!!“ И след като заснемем сцената последната му дума: „Идеално беше!!!“

Най-трудно е когато човек се чувства неподготвен, мигновено не е готов да се отдаде на момента. Понякога е трудно да се завъртиш така както продуцента иска, но тук това е задължението, не е за наше удоволствие.

Какво е отношението на хората към твоята професия и променя ли се то с времето?

Мисля, че преди тази тема беше неловка преди време. Днес хората вече гледат на нея по друг начин. Моята гледна точка е интересна, защото мен са ме възпитавали сравнително строго. Родителите ми не знаят с какво се занимавам. Много от близките ми също не знаят за тази моя дейност. Но пък съм питала много хора от различни кръгове и техните мнения винаги са били положителни.

Нещо, което хората не знаят, дори и не подозират за порно звездите? Каква е най-голямата заблуда за тях?

За съжаление трябва да кажа, че много хора имат погрешна представа за тази професия, всички си мислят че тук животът е приказка и на никои не му хрумва, че тук в много от случаите нещата не са такива, каквито един модел би желал.

Какъв е твоят подход към мъжете, които харесваш? Как подхождат те към теб?

Интересна тема. Аз съм малко старомодна и затова, ако някой мъж ми хареса, аз тактично му подавам топката и ако той ми я подаде обратно значи всичко е ок..... С много мъже съм се срещала и всички са се опитвали по различен начин.

Случвало ли ти се е някой да откаже да прави секс с теб?

Не, защото не правя само сексуални предложения, винаги залагам на сигурно, когато мисля за такива неща.

Имаш ли постоянен приятел/съпруг?

За мен е присъщо дългосрочните връзки, изграждането и запазването им. Наскоро се запознах с приятеля си (Стив Бенет – бел.ред), и сме много влюбени.

Каква е разликата между секса, който правиш на работа и за удоволствие?

Вкъщи го правя само с приятеля ми и около нас има четири стени. Така никой не ни гледа. У дома си човек може да се отпусне и да прави такива неща, на каквито дори и най-добрият продуцент би завидял. Във филма правиш всичко, което трябва, но по нареждане. Там ние не го правим заради себе си, а заради всички останали.

Гледаш ли порно за удоволствие и какво харесваш? Каква е любимата ти сексуална фантазия? Какво те възбужда, когато не си на работа?

Рядко гледам такива филми, но ако видя един красив еротичен филм ми е много по-интересен, отколкото приетите в днешно време грубости и унижаването на жената. Един филм трябва да има история, начало, среда и край. В него жената трябва да бъде красива.

Твоят съвет/тайна за по-добър секс?

Много да си обръщаме внимание. Да чуваш без да ти се налага да ти се казва. Да виждаш мъничките желания на неговото тяло и в тези подходящи моменти да ги задоволиш. Тогава всичко ще е наред. Дори не трябва да питаш дали е било хубаво, защото очите ще издадат.

Това че работата ти е да правиш секс, как влияе на личния ти сексуален и любовен живот? Случва ли се така, че по-рядко имаш желание или пък секса по принцип да не ти е толкова интересен? Извън работа правиш повече или по-малко секс от другите жени на твоята възраст?

Правя повече секс, но не поради работата ми. Просто новата ми любов има такова въздействие върху мен.

Според теб какво е много важно, за да се харесва един порно филм?

Продуцент с добър вкус.

Кое ти действа възбуждащо, когато правиш секс пред камера?

Ако мога да направя всичко, което продуцента иска от мен, защото ако той е спокоен, аз мога да се концентрирам по-добре върху партньора си, и така мога да вкарам повече интимност.

Има ли нещо, което си отказвала да направиш пред камера и защо?

Естествено има, и то не веднъж. Първо заради себе си, второ заради камерите и публичността.

Kакво прави една порно звезда след като кариерата и залезе? Kакви са твоите планове?

Според мен нито една жена няма да си посвети живота на това. Всяка жена го прави до едно време или час и когато си постигне целта, започва да прави това, което винаги е искала да бъде.

Размерът има ли значение?

Не! С една малка, но остра пръчка може да се причини болка, колкото и с една голяма, дори може би и по-голяма. От гледна точка на удоволствието привличането между двама човека трябва да бъде по-силно, отколкото да си гледат размерите.

Какво четеш?

Засега имам време само за учебниците си, но от време на време прочитам и някоя друга книга.

Какво правиш, за да изпуснеш парата, как се забавляваш?

Никога не ходя сама на клуб, много комуникативна личност съм. По принцип излизам с приятели, но сега гаджето ми е винаги с мен.

Три от най-любимите ти неща на света?

Един истински секс, любов, и възглавницата ми.

Три неща, които не можеш да понасяш?

Когато някои е невероятно теле. Изневярата и неискреността.

Какво мислиш за Европейския Съюз? Добре ли е, че Унгария вече е членка?

Не обичам политиката, всъщност не съм се задълбочавала, някой ден може би, но дотогава има време.


Филип Георгиев

КоментариКоментари