IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мая от Биг Брадър: Влязох в шоуто заради баща ми

29 ноември 2005 15 34

Мая беше заела отбранителна позиция. Към всички. След 10 интервюта за един ден вече искаше само да се прибере в хотела.

Мая от Биг Брадър: Влязох в шоуто заради баща ми

Мая беше заела отбранителна позиция. Към всички. След 10 интервюта за един ден вече искаше само да се прибере в хотела. Предупреди ме, че на въпроси за приятелите й, за аборта и за всичко, което сметне за неприятна тема, няма да отговаря.

Говори ли с майка си вече?

Да, и тя прие нормално всичко. С баща ми обаче все още не сме се виждали, даже по телефона не сме говорили. Нямам представа как той ще приеме всичко това.

Реших, че шоуто е начинът, по който ще го накарам да ме приеме като голям човек, но все още не знам какво следва оттук насетне като реакция от негова страна.

Чувстваш ли се употребена от Мариян?

Не, в никакъв случай. Още преди да вляза, харесвах Мъро, но не очаквах, че чак ще се влюбя в него. Определено смятам, че връзката ни може да продължи и навън, макар че още не сме говорили обстойно за нас след снощи.

Не ти ли се искаше сексът с Мъро да не е само мираж?

Бях се зарекла, че аз секс в Къщата няма да правя. Така и стана. Но че по принцип имам влечение към Мъро, това е ясно.

Мислиш ли, че Къщата е умален вариант на обществото или всичко вътре е изкривено?

Не мога точно да определя. Вътре е много по-различно, отколкото навън. Отношенията между участниците изглеждат по телевизията по един начин, а на живо са съвсем други.

Заслужава ли си цената, която плати, за 15-те минути слава?

Не съм искала да ставам известна. Нямам намерение да правя някви номера, за да ме харесват хората. Държах се така, както се държа по принцип и не ме интерсува какво се пише за мен. Аз знам каква съм, приятелите ми знаят каква съм, това ми е достатъчно.

За какво мечтаеш?

За някого, който да ме обича и с когото да съм щастлива. Надявам се това да е Мъро.

Ако от Плейбой ти предложат да се снимаш, как би искала да изглежда фотосесията ти? ( Тази на Силвия напомняше смесица между Лара Крофт и Рапунцел-бел.авт.)

Не съм мислила за това. Оставила съм Плейбой много настрани за момента. Ще му мисля после.

Би ли заснела секс-сцена с някой от холивудските актьори, било Брад Пит, Джони Деп или някой от техния ранг?

Не, в никакъв случай.

Бентли или истинска любов? (Даниела, с която Мая влезе в Къщата, успя да се похвали как има приятел, който кара Бентли и е изключително състоятелен, бел. ред.)

Истинска любов, естествено, аз не съм материалистка.

Как превъзмогваш трудните моменти от живота си? Имаш ли рецепта против стрес?

Не. Не използвам никакви такива “външни” успокоителни като музика или нещо подобно. Научила съм се сама да преминавам през трудностите. Колкото и кофти моменти да съм имала, съм се справила успешно.

КоментариКоментари