IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон - без мъж, но със завидна кариера

15 ноември 2011 07 30

Тя е очарователна, успешна и много самотна

Снимка: VOGUE

Снимка: VOGUE

През лятото актрисата имаше кратък романс с колегата си Райън Рейнолдс, но нещата не се задълбочиха, защото той не бил сериозен.

"Той искаше нещо по-неангажиращо. Тя обаче наистина го харесваше и копнееше за деца и семейство", разказал неин близък по повод аферата й с хубавеца.

Снимка: VOGUE

Чарлийз не се е отказала да търси любовта, но в момента осъзнавала, че работата й е важна. Първото сериозно отличие като актриса, тя получава през 2004 година под формата на "Оскар" : "Това промени живота ми, отвори ми доста врати. Но и накара хората да си изградят определени представи какво ще се случва оттук нататък. Бързо осъзнаваш, че не можеш да угодиш на всички", осъзнала Терон.

Последният филм на талантливата блондинка се казва "Young Adult ". В него тя играе Мейвис Гери – самотна и алкохолизирана писателка, която прави впечатляващо завръщане у дома и се опитва да спечели жененото си гадже от гимназията. За своето представяне пред режисьора на продукцията Джейсън Рийтман тя казва: "Направих ужасно и много смущаващо нещо. Но наистина, наистина обожавах филма "Up in the Air" (който е негово дело).

Рийтман обаче виждал нещата по друг начина... "Единствената причина да направя този филм бе, защото исках Чарлийз да играе в него. Бях убеден, че тя е невероятна. За мен е важно да популяризирам филми, които създавам с истински хора, а тя изглежда като международен супер модел, знаете ли? И тя успя да насочи красотата си в драматично изпълнение на една жена, която се завръща у дома, невероятно убедителна е", обяснил своя избор на актриса Джейсън.

В Young Adult Терон играе първата си главна роля от три години насам. "Осъзнах колко много обичам това, което правя. Наистина ми липсваше. За седмица имах това чувство, сякаш се пренавивах. Беше невероятно изживяване. Връзката ми се разпадна и бях в едно състояние, в което дори не усещах земята. Обърнах се към, Рийтман и му казах нещо от сорта на : Чувствам се отново като себе си", спомнила си Чарлийз.

Чарлийз все още се надява на семейство и деца.

"Искам да имам деца. Не бързам и не се паникьосвам, че времето тече...Не знам точно каква ще е бройката. Човек трябва да е наясно какво може да даде. Не знам какво ще мисля след 5 години. Може да да искам 6 тогава, защо не?", споделила Терон.

Разгледайте снимки на очарователната блондинка от последния VOGUE в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари