IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд, събрани от супер герой

21 юни 2012 09 00

Двете звезди на „Невероятният Спайдърмен" в откровено интервю за сп. Teen Vogue

Снимка: сп.Teen Vogue

Снимка: сп.Teen Vogue

Какво ви накара да приемете ролите си в „Невероятният Спайдърмен" (The Amazing Spider-Man)?

Андрю: Отне ми един месец, за да се реша. По принцип от дете съм фен на Спайдърмен и знаех, че ако имам шанса да изиграя тази роля, трябва да приема на всяка цена. Оказа се много трудно да пресъздадеш образ, който самият ти обожаваш. Това е все едно да се грижиш за детето си.

Ема: Идеята да играя във филм по комикс първоначално беше обезсърчителна. Но наистина ми харесаха някои от сцените, които сценаристите ми изпратиха и когато се зачетах в историята на Гуен Стейси, която е, и епична, и трагична, и невероятна, аз я заобичах. Нещо ми подсказа, че трябваше да я изиграя.

Какво беше първото ви впечатление един от друг?

Андрю: Когато тя дойде на кастинга, сякаш се събудих. Ема беше последният човек, който се включи в екипа. Точно се бях отегчил да се правя на Том Ханкс и тогава тя влезе. Беше като гмуркане в бърза река, изведнъж стана диво и вълнуващо. Веднага изпитах желание да я спасявам и да я измъквам от изпитания.

Ема: Чудех се дали да приема, но когато на кастинга се срещнах с Андрю съмненията ми изчезнаха. Снимките за този филм са едно от най-вълнуващите ми преживявания. Като актьор той е напълно различен от всеки, с когото съм работила досега.

Във филма играете гимназисти. Какво харесвахте в гимназията?

Eма: Аз бях на 15 години, когато напуснах гимназията и се преместих да живея в Лос Анджелис. Завърших образованието си като частна ученичка.

Aндрю: Аз завърших гимназия в Англия. Беше вълнуващо, защото се вкарвах в доста неприятности.
Вижте снимките на младата, и екранна, и реална двойка в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари