IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Шарапова: Целият ми живот е тренировки и турнири

19 юли 2012 09 20

Маша се разхожда облечена по плажа за Harpers Bazaar

Снимка: сп. Harpers Bazaar

Снимка: сп. Harpers Bazaar

Мария Шарапова е момичето от корицата на руския Harpers Bazaar, август/2012. Руската тенис звезда е избрана за перфектния брой, като се има предвид, че този месец започва Олимпиадата в Лондон.

Златното момиче на руския тенис доскоро беше номер 1 в ранг листата. От лидерското място я свали Виктория Азаренка от Беларус след като Мария отпадна в четвъртия кръг на "Уимбълдън".

Статията се казва „Ден седми", тъй като това е единственият свободен ден на тенисистката – другите шест са посветени на спорта от сутрин до вечер.
Освен Олимпиадата, Мария има и други вълнения напоследък – тя ще се омъжва за годеника си Саша Вуячич на 10 ноември в Истанбул.

Словенският баскетболист и 25-годишната блондинка в момента усилено се стягат за голямото събитие през есента.

В същото време Мария говори откровено за емоциите си около скорошното си, първо участие на Олимпиада.

Дългокраката блондинка позира с няколко прически и дължини на косата, а кадрите са заснети на плажа. В същото време тя е напълно облечена, може би, дори прекалено. Маша носи дрехи на Moschino, Etro, Alberta Ferretti, Hermes, Donna Karan, Max Mara и др.

Ето и няколко акцента от интервюто:

За това, че не е играла никога на Олимпиада:
"Това прави този момент страшно специален. Наистина ми беше трудно да пропусна последните игри заради травма. Знаете колко е важна Олимпиадата в руската култура. Руснаците обсъждат състезанията със седмици след края на игрите."

Дали златният олимпийски медал се равнява на награда от турнир от Големия шлем:
"Знаете ли, трудно е да се каже. Нашият спорт по принцип е индивидуален. Олимпийското злато иска много повече усилия, това не е само тенис. Така, че ще бъде съвсем друго усещане."

За любимата си художествена гимнастика:
"Като малко момиче мечтаех да стана гимнастичка. Обичам този спорт! Това, което тези момичета правят е толкова красиво, че и аз бих искала да го мога."

За статуса си на секс символ:
„Никога не съм разбирала интереса на хората към мен. Животът ми от 17-годишна е само тренировки и турнири."

Вижте снимките на Мария в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари