IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл: Пистолетът ми приляга

26 юли 2012 09 20

Красивата "злодейка" позира за новия брой на списание Allure

Снимка: сп. Allure

Снимка: сп. Allure

Кейт Бекинсейл  се усмихва широко от корицата на новия брой на списание Allure, август/2012. Шикозната сесия с 38-годишната актриса е заснета от фотографа Норман Жан Рой. Кейт позира в дрехи от новите колекции на Donna Karan, Gucci, Prada, Louis Vuitton и Fendi.

Последният филм на красивата британка е новата версия на „Зов за завръщане (първата беше с Шарън Стоун и Арнолд Шварценегер), където тя си партнира с Колин Фарел, Итън Хоук и Джесика Бийл. В лентата тя играе ролята на злодейка. Премиерата на фантастичния екшън за България е на 10 август. Негов режисьор е съпругът на Кейт - Лен Уайзмън („Подземен свят").

Ето и няколко акцента от интервюто с талантливата актриса:

За това дали се чувства красива: "Докато не навърших 29 години (тогава се запознах със съпруга ми) реално не се чувствах особено привлекателна. Възприемах се по-скоро като женствена и свободна."

За това, че стреля с пистолет на снимачната площадка: "Оказа се доста натурално, естествено начинание за мен. Странно е. Може би защото имам големи ръце, на които пистолетът приляга. Винаги съм се чудела защо имам тези огромни длани и сега вече разбрах."

За това, че има дъщеря-тийнейджърка на 13 години (от връзката ѝ с Майъл Шийн): "Спомням си, че преди години Лен попита Брус Уилис как е реагирал, когато се е запознавал с гаджетата на дъщерите си. Той ни разказа някои ужасяващи истории. Тогава с Лен го попитахме дали, когато Лили си хване гадже, можем да го извикаме на помощ. Сега обаче, мисля че нямам нужда от Брус. Вече съм злодейка и мога да се оправя соло."

За остаряването: „По принцип се чувствам добре на 38 години. Единственото нещо, което ме кара да се чувствам стара, е дъщеря ми. Оказа се, че не мога да танцувам по време на парти с тийнейджъри, без да ги изгоня от дансинга. Това е унизително. В такъв момент си казвам, че съм стара, че съм майка, че не съм една от тях..."

Вижте снимките на елегантната Кейт в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари