IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса Паради: "Любовта е най-крехкото нещо в живота"

17 август 2012 13 20

Тъжно, но вярно

Снимка: сп. Marie Claire

Снимка: сп. Marie Claire

Френската актриса и певица Ванеса Паради се появява на корицата на септемврийския брой на списание Marie Claire, Франция, уловена от фотографа Рувен Афандор.

Големи, сини очи, творческо излъчване, пухкави устни и онова чаровно разстояние между зъбите - на 39-години Ванеса изглежда така, както в началото на кариерата си преди около 25 години.

Е, вярно е, че вече има две, поотраснали деца и наскоро преживя тежка раздяла с холивудската звезда Джони Деп, но въпреки това, процесът на стареене при нея доста се е забавил и то без помощта на ботокс.

Тя винаги е била красива, по типично френски начин, и тук отново носи онзи, характерен за стила ѝ шик, вдъхновен от хипи и дори от джипси стилистиката.

Ванеса и Джони официално обявиха раздялата си на 19 юни, вероятно дни след това тя е позирала за списанието, но за личната ѝ драма няма и намек, ако съдим по снимките.
Междувременно, Ванеса даде интервюта за списанията Harper Bazaar, САЩ и за френския ELLE. Ето и няколко извадки от тях:

За любовта:

"Тя е най-силното и най-крехко нещо в живота. Нищо не е сигурно на 100%, но когато нещо в любовта, не сработи от самото начало, то никога няма да проработи."

За Джони:

"Не искам да говоря за него. Мой дълг е да насърчавам филмите в които участвам, както и албумите ми, а не да разкривам личния си живот пред хората. Не искам някой да прави бизнес от болката ми."

За щастието:

"Нямам рецепта за щастие, но мисля, че двигателят е просто желанието. Неприятно ми е, например, когато чуя някой да казва: "Трябва една двойка да работи за връзката си". Не, ти трябва да искаш да си част от тази връзка. За себе си зная, че искам към този момент да съм на това място, на което се намирам в живота."

За бъдещето:

„Ще продължа да разделям времето си между САЩ и Франция заради Лили-Роуз и Джак, които ходят на училище в Лос Анджелис. Те са много независими. Дъщеря ми обича да пее, а Джак е китарист."

За това дали иска децата ѝ да последват нейните стъпки?

"Мога да ви кажа, че ако някой от тях реши да стартира музикална кариера това ще бъде нещо добро за музикалния свят. Към този момент предпочитам дъщеря ми да се съсредоточи върху образованието си и да изживее детството си добре. "

Вижте снимките на Ванеса след Джони в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 11 години )