IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян: Искам звезда на Алеята на славата в Холивуд

31 август 2012 07 20

Риалити звездата не иска да се „приземява“

Снимка: сп.V

Снимка: сп.V

Ким Кардашян се появява в септемврийския брой на списание V, облечена изцяло в тъмни дрехи. Красавицата, от арменски произход, застава пред обектива на известния моден фотограф Ник Найт, за една черно-бяла и доста стилна фотосесия.

Ким от доста време има риалити шоу в САЩ, заедно със сестрите си, което се казва "Keeping Up With the Kardashians". То е доста популярно и гледано, но въпреки това много холивудски актьори като Джон Хам, Джереми Ренър и Даниел Крейг, изказаха публично негативното си отношение към клана Кардашян и техните телевизионни изяви и по-точно безпочвената им слава.

В интервюто Ким говори за своите критици, за рап музиката и за своите бъдещи цели. Ето и няколко акцента от споделените ѝ мисли:

За славата:

"Винаги ми е смешно, когато хората казват, че съм известна с това, че съм известна. Мисля, че идеята на тази реплика е очарователна! Аз зная, че не съм нито певица, нито актриса или нещо подобно, но никога не съм твърдяла, че съм нещо различно, от това което съм. А ето че наистина съм известна и то, благодарение на телевизията, която също забавлява хората."

За това дали вярва, че някога ще спечели уважението на "истинските" звезди в Холивуд:

"Имаше един цитат, където някой някъде каза, че нито една риалити звезда няма да получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Аз съм толкова конкурентно настроена, че се целя точно в това да имам такава звезда един ден. Бих искала да разбия на парчета този модел."

Дали една реалити звезда може да се сравнии със звезда на рап музиката:

"Когато рап музиката се появи за първи път, хората не я разбираха и я смятаха за нещо временно. Но рап музиката продължава да бъде актуална. Мисля, че същото ще се случи с риалити шоутата. Те стават все по-добри и по-интересни и ще просъществуват!."

Вижте снимките на черно-бялата Ким в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

azazazazazaz ( преди 11 години )
хахахаа, тази е толкова нагла! С какво е допринесла за да е заслужила място на алеята на славата?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар