IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Никога няма да се откажа от любовта

3 септември 2012 07 20

Звездата разсъждава като една истинска, страстна латина

Снимка: сп. InStyle

Снимка: сп. InStyle

Дженифър Лопес е звездата от корицата на новия брой на списание InStyle, септември/2012. Поп иконата изглежда млада, красива и бляскава, както винаги.

Тя позира пред обектива на фотографа Микеланджело ди Батиста, а прослувутите ѝ секси извивки са облечени в дрехи от новите колекции на Givenchy, Wolford, Salvatore Ferragamo, Giuseppe Zanotti и др.

Прочетете какво споделя 43-годишната латина със списанието за любовта, майчинството и трудностите в личния си живот, които неотдавна преживя:

Какво са я научили трудностите (в частност разводa ѝ с Марк Антъни):

"Разбрах, че трудните моменти са онези, в които чувствам най-силна болка. Но също така осъзнах, че няма причина да се плаша от тях. Те така или иначе отминават и нещата отново си стават наред. Никога не гледам назад."

За любовния си живот (последната ѝ връзка е с 25-годишния танцьор Капсър Смарт):

"Най-трудното в любовта е, че не спирам да вярвам в нея. Но това е и най-хубавата част от нея. Никога няма да се откажа от това да обичам и да бъда обичана. Разбрах, че се влюбвам в сладки и добри мъже."

За майчинството (и близнаците ѝ Макс и Ейми):

"Чувствам натиска на желанието си да бъда страхотна майка и да възпитам едни качествени личности. Да бъдеш родител е най-важната роля в живота, без значение кой си и какво си постигнал в кариерата си. Всичко друго трябва да мине на заден план."

За щастието:

"Щастието е в това да намериш баланса и по-точно да разбереш какви са нещата, които те карат да се чувстваш наистина добре."

Вижте снимките на великолепната Дженифър в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

siqna ( преди 11 години )