IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Ричи стана войник

24 септември 2012 09 20

Модната икона пресъздава актрисата Голди Хоун от филма “Редник Бенджамин“

Снимка: сп.Du Jour

Снимка: сп.Du Jour

Никол Ричи дори не е била родена, когато филмът с Голди Хоун "Редник Бенджамин" покори големия екран през 1980 година. За него Голди получава номинация за награда „Оскар". Може би това е една от причините Никол да избере да пресъздаде въпросната, култова лента в новата си фотосесия за списание „Du Jour".

30-годишната дъщеря на Лайнъл Ричи, която само пред дни навърши своя юбилей (на 21 септември) „си играе на войници", облечена в милитъри стилистика с двуредно, вълнено палто с колан на талията и високи, кожени ботуши.

Звездата от шоуто „The Simple Life" е потъмнила русата си коса, която сега е в мек кестеняв цвят. За корицата на изданието Никол позира пред стар джип на американската армия.

В статията хубавицата споделя, че едно от основните ѝ предизвикателства в живота към този момент е да жонглира с множество си роли – на майка, дизайнерка, водеща и т.н., както повечето съвременни жени.

"Аз съм голям фен на Голди", разказва Никол в списанието.

"Но освен това, харесвам и филма, защото героинята в него е изправена пред множество предизвикателства и не я е страх да се справи с тях.

Тази идея ми импонира. Живеем в интересно време, когато жените не правят само едно нещо."

В друг кадър от сесията авторката на „The Truth About Diamonds" стои до няколко мъжки модела, облечени като барети от военната полиция.

Във въпросния филм Голди е ролята на Джуди Бенджамин - момиче от хайлайфа, което се присъединява към армията на САЩ по своя прищявка.

Самата Никол също е израснала в заможно семейство. Тя е осиновена дъщеря на музикалната легенда Лайънъл Ричи и тогавашната му съпруга Бренда.

Никол не се присъединява към армията като героинята на Голди, но и тя минава през различни предизвикателства и страдания в своето детство и пубертет. В миналото тя имаше проблеми с наркотиците и теглото си.

Само 10 дни след като излиза от клиника, където я лекуват за зависимости тя започва да снима реалити шоуто „The Simple Life" със своята приятелка Парис Хилтън. Предаването се превръща в хит, а двете момичета придобиват статут на знаменитости.

След края на шоуто Никол ражда две деца от съпруга си - музиканта Джоел Мадън и се превръща в успешен дизайнер. В момента, пък, тя е ментор в модното ТВ шоу „Fashion Star". От репутацията ѝ на лошо, своенравно момиче вече няма и спомен.

Другото нещо, което Никол споделя, е: "Винаги съм отворена за критиката. Тя е най-доброто нещо, което можете да получите, защото е личното, искрено становище на някого и е добре да сте наясно с него. Няма никакъв смисъл да слушате непрекъснато колко сте велики!"

Вижте снимките на Никол в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари