IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безцеремонната сила на Емили Блънт

11 октомври 2012 11 20

Новата британска кино звезда е лицето от корицата на австралийския Harper's Bazaar

Снимка: сп.Harper's Bazaar

Снимка: сп.Harper's Bazaar

Красивата британска актриса Емили Блънт ни гледа с нежен, но поглед от корицата на новия брой на списание Harper's Bazaar, Австралия (ноември/ 2012). 29-годишната актриса изглежда зашеметяващо в роклята си на Just Cavalli.

Ако не сте гледали Емили в лентите „Агенти на съдбата" с Мат Деймън, „Риболов в пустинята" с Юън Макгрегър, „Пегодишен годеж" с Джейсън Сийгъл, може би ще я гледате в новия ѝ филм "Looper", където си партнира с Брус Уилис или пък в "Arthur Newman", където играе със своя талантлив сънародник Колин Фърт.

Изобщо на Емили не ѝ липсва мъжка компания на големия екран. В живота, пък изящната актриса е омъжена за друг свой колега – американеца Джон Красински.

Освен кариерата ѝ в киното синеоката хубавица е лице на класическия аромат на YSL – OPIUM.

Ето и няколко акценти от интервюто с Емили:

За това, че вече е в лигата на популярните актриси:

"Това (пътят ѝ към славата) беше доста диво и невероятно пътешествие. Обикновено аз просто се движа по течението и не разполагам с добра ориентация къде точно се намирам."

За това от какви роли се разграничава:

"Мразя, когато чета сценарии да видя, че в ролята на състрадателения, емоционален персонаж е отново жената. Винаги се опитвам да направлявам подобни сцени, спрямо това, което наистина чувствам."

За това, че се е обучавала на бойни изкуства пет дни в седмицата за филма "All You Need Is Kill" в който си партнира с Том Круз:

"Имам корем от стомана. Съпругът ми казва, че се страхува от новата ми сила. Направо е ужасен от нея."

Вижте снимките на Емили в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари