IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бонд манията продължава

12 октомври 2012 07 20

Даниел Крейг ще ни гледа мъжествено от кориците на четири списания през ноември

Снимка: сп.Hunger

Снимка: сп.Hunger

Единственият Джейсм Бонд-блондин в историята на Агент 007, а именно Даниел Крейг ще ни гледа със загадъчния си мъжествен поглед от кориците на цели четири списания през този месец.

Това са „Hunger", „Vanity Fair" и британското и австралийското издания на "GQ". На повечето кадри Даниел е спретнат в лъскави костюми, но на корицата на „Hunger" e с по-арт излъчване, като отново акцентът е в силния му, магнетичен поглед, който ни уверява, че ще срита задниците на лошите.

Поводът Даниел да се появява на толкова много корици, разбира се, е световната премиера на новия филм за Агент 007, а именно „Skyfall". Тя ще бъде на 26 октомври в Лондон и по точно в „Royal Albert Hall".

Вероятно знаете вече, че тази година е специална за тайния агент на МИ-6, тъй като се навършват 50 години от пускането на първия филм за Бонд през 1962 година.

Ето и няколко акцента от интервютата с 44-годишния британски актьор:

Затова, че сам прави каскадите във филмите за Джеймс Бонд:

"Когато играеш Бонд, наистина получаваш шанс да направиш неща, които не би направил в друг филм и това е огромна тръпка. Вече научих механиката, по която се правят каскадите и смятам че мога да се справям с тях, така че нещата да се получат добре. Това е наистина страхотно преживяване."

За това как е усъвършенствал популярното намигване на Агент 007:

"Работата е там, че кимването и намигването на Бонд не са ми много присъщи. Разбирам ги, но никога не съм искал да ги правя в най-неподходящия момент, например по време на някакъв драматичен екшън. Въпреки, че намигването понякога може да освободи напрежението."

За това как славата го е променила през годините:

"Разликата е, че вече не мога да отида в бара, да се напия, да припадна и т.н. без хората да разберат за това. Сега всеки има фотоапарат. Така че не може да се живее наистина нормално, когато си във фокуса на общественото внимание. Нещата, които правят обикновените хора от време на време за теб стават забранени. Това е тъжно, защото аз обичам баровете."

С какво се различава от другите актьори, които са играли Джеймс Бонд:

"Това, което правя не е това, което Пиърс (Броснан), Роджър (Мур), Шон (Конъри) или Тимъти (Далтън) правеха. Нещата са се променили. Това е просто вид надпревара. Бонд е образ, за който си отговорен, за който трябва да се грижиш дипломатично, но и да го развиваш."

Вижте снимките на Даниел за всички тези списания в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари