IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек: Жена ми е досадно мила и добра

12 октомври 2012 09 20

Холивудският любимец отново е във фокус покрай новия си хит „Арго“

Снимка: сп.Hollywood Reporter

Снимка: сп.Hollywood Reporter

След като се появи на корицата на списание „Details" миналия месец, сега Бен навива загадъчно ръкава си от корицата на последния брой на списание „Hollywood Reporter".

Ето какво споделя с изданието високият и мъжествен Бен:

Затова, какво го е накарало да се влюби в съпругата си Дженифър Гарнър:

 "Тя наистина е много мила и добронамерена. Винаги мисли най-доброто на хората около себе си. Няма болни амбиции. Тя не е конкурентно настроена към колегите си, не е злобна или завистлива. Понякога ми се е случвало да напсувам или да се развикам на някого и да видя на лицето ѝ изписано неразбиране. Тя е над тези неща, което понякога е малко отегчаващо."

Затова, че е перфекционист в работа си:

"Всеки ден има толкова много решения, които трябва да се взимат около работата ми, че понякога ми е доста уморително, особено, откакто се занимавам и с режисура. Основното ми безпокойство по отношение на един филм е не просто да го направя, а той да се получи много добре. Тази мисъл ме държи на педал през целия процес на снимане. 

За трите си деца, покрай които има доста ангажименти:

„Често мое задължение е да ги изкъпя или да ги нахраня, но нерядко се унасям в мисли за работа и те ми се карат: "Татко, обърни ни внимание!". Откакто станах баща, зарязах доста свои хобита като това да карам мотоциклети и да играя баскетбол. Сега основното ми занимание е да работя или да си стоя с тях у дома."

За това, че притежава няколко пушки в имението си в Пасифик-Палисадес:

"Вероятно знаете, че жена ми Дженифър Гарнър от няколко години е тормозена от луд преследвач, който на няколко пъти влизаше в къщата ни и дори беше ходил до училището на децата ми. После го арестуваха и го настаниха в психиатрична клиника, но по този грозен свят бродят много други луди и странни хора и оръжието ми дава чувство за по-голяма сигурност. Знам, че ако се наложи, ще мога да защитя семейството си."

Вижте снимките на Бен за списание „Hollywood Reporter" в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари