IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана: Имам нужда от мъж до себе си

16 октомври 2012 09 20

Но не за връзка, а просто за смислен разговор

Снимка:сп. Vogue

Снимка:сп. Vogue

За попдивата Риана няма спирачки. Първо, за своите 24 години, тя има зад гърба си невероятна кариера, като следващият месец на пазара ще се появи нейния седми студиен албум "Unapologetic".

Второ, след като беше напълняла миналата година Рири се подложи на строга диета и постигна фигура на супермодел.

И накрая, но не по значение, след доста продължителни усилия, тя успя да си върне ексгаджето Крис Браун, който наскоро заряза приятелката си Каруче Тран, за да бъде с певицата.

Ето какво казва за всичките тези събития от личния и професионалния си живот най-голямата звезда на Барбадос пред новия брой на списание Vogue, САЩ, чиято корица ще краси през ноември.

 

За своята безгрижна натура:

"Не ми харесва да живея предварително обмислен живот. Не правя нищо с цел да получа одобрителната реакция на хората."

За статуса си в момента – обвързана ли е или не:

"Не съм била във връзка от две години. Нито пък съм излизала на срещи с мъже. Нито съм ходила на кино, нито съм ходила на вечеря. Нищо."

За желанието си да започне да излиза по срещи най-накрая:

"Бих искала да отида на среща. Аз съм жена. Млада жена, изпълнена с живот и обичам да се забавлявам. А около мен има твърде много жени към този момент. Сериозно, всичко, което искам е един мъж, който да ме изведе навън, да ме накара да се смея и накрая да ме прибере без дори да се качва. Нищо друго не искам. Може би само един смислен, продължителен разговор с човек от другия пол."

Затова, докога ще оправдава агресията на Крис Браун към нея преди години:

"Чувствам, че темата не е приключила за хората. Непрекъснато се коментира дали с него би трябвало да бъдем приятели или изобщо да не поддържаме контакт. Светът очаква от мен да го мразя. Никой не забелязва прогреса в нашето приятелство."

За новата им обща песен с Крис - „Birthday Cake", която е записана по нейна инициатива и е ремикс на неин хит:

"Не мисля, че тази песен може да бъде пагубна за кариерата ми. Бях на разходка с автобус между два града и докато слушах тази песен си помислих, че мога да я запиша в дует. Започнах да мисля с кого да го направя и тогава неговото име ми изникна в съзнанието. Не е чак толкова шокиращо!"

Вижте пленителните снимки на Риана, дело на топ фотографката Ани Лейбовиц, в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари