IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джерард Бътлър: Не съм близвал алкохол от 15 години

25 октомври 2012 09 20

Актьорът най-накрая проговори за престоя си в клиника за зависимости

Снимка: сп.Men’s Journal

Снимка: сп.Men’s Journal

По-рано тази година красавецът Джерард Бътлър влезе да се лекува в клиника за зависимости и най-накрая реши да проговори по темата пред новия брой на списание Men's Journal.

42-годишният актьор се появява на корицата на ноемврийския брой на изданието за мъже, а в интервюто твърди, че е влязъл в клиниката „Бети Форд" през февруари защото: "Мисля, че като цяло съм личност, склонна към пристрастяване. И към добри неща и към лоши."

Бътлър, допуснал да прекали с предписаните му болкоуспокояващи хапчета, след травма на снимачната площадка през 2007 година. През 2010 година той осъзнава, че трябва да направи нещо, за да спре този свой дискомфорт.

"Сякаш някой беше забил копие на това място", каза Джерард. "Взимах хапчета, после спрях, но нещата станаха по-зле след нова травма на същото място през декември 2011 година докато снимах филма „Chasing Mavericks. След нея започнах да качвам дозата на хапчетата и те пак не ми помагаха."

Бътлър допълва, че влязъл в клиниката не само, за да избегне пристрастяването си към въпросните медикаменти, но и: "По-скоро отидох там, заради своето психично здраве, за да се науча да устоявам на болката."

От опита си в клиниката той си спомня следното: "Докторите наистина ме разкъсаха на парчета. Но престоя ми там беше като пролетно почистване. Отървах се от един куп свои недостатъци и си направих план как да се отърва и от другата част в близко бъдеще."

Красавецът отрича слуховете, че е взимал наркотици и че е алкохолик. "Тези слухове наистина ме ядосаха. Не съм близвал алкохол през последните 15 години. Когато чуят думата „клиника" всички си мислят, че става въпрос за много страшни зависимости. Но аз се радвам, че го направих. Там свалих товара от много свои грешни решения през годините."

Ако сте фен на Джерард Бътлър вижте снимките му в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

фхк; ( преди 11 години )
Браво на пича, мно ме кефи !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар