IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Декър разкрива защо мъжете се обръщат след нея

26 октомври 2012 13 20

Красавицата споделя как се грижи за формата си пред списание Women’s Health

Снимка: сп.Women’s Health

Снимка: сп.Women’s Health

Дългокраката съпруга на тенис звездата Анди Родик - Бруклин Декър е била модел на бельо и бански много пъти, а все по-често я виждаме да се изявява като актриса.

Вероятно сте я гледали в някой от хитовете „Бойни кораби", „Очаквай неочакваното" и „Жена на заем". Едно не можем да не ѝ признаем – външния ѝ вид е безупречен, а пред списание Women's Health, Южна Африка, блондинката разкрива как поддържа перфектната си форма.

Ето и няколко акцента от интервюто с родената в Северна Каролинa красавица:

За спорта на открито:

"Винаги, когато съм близо до воден басейн обичам да си наемам каяк и да греба. Това е сравнително лесна, но и доста енергична кардио тренировка и е много подходяща за оформяне на горната част на тялото. И нека си го кажа направо: смаяните, мъжки погледи, които получавам са много повече от тези в залата за фитнес. Другият вариант за приятна тренировка на открито е да правите джогинг докато разхождате кучето си."

Защо умишлено обича да се изгубва:

"Наистина обичам, когато ходя на различни места да не използвам картата. Когато отидох в Париж се въртях в кръг известно време преди да разбера къде точно се намирам. После, все пак реших да използвам GPS-а на телефона си, за да мога да се ориентирам в града."

Затова, че държи на ежедневните тренировки:

"Тренирам всеки ден и го правя навсякъде и по всяко време - на пода в спалнята, в моята кухня, в хотелската стая. Достатъчен ми е само здрав под, за да направя упражненията си за дупе, за крака и коремните преси."

Защо не иска да играе тенис с мъжа си Анди Родик:

„Макар че обичам енергичните тренировки, нямам желание да играя тенис. Анди няколко пъти се опита да ме научи, но аз изкарвах всички топки извън оградата на корта, а от яд си счупвах ракетите. Тогава с него се разбрахме, той да не ме кара да играя тенис, за да не го карам аз да позира по бельо."

Ако искате да видите снимките на Бруклин влезте в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Тая що не вземе да се загуби някъде,ама без да се намери после.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар