IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ричард Гиър си отпусна душата пред Сюзън Сарандън

8 ноември 2012 08 20

Актьорът дава едно от редките си интервюта пред своята колежка и приятелка

Снимка: сп. Hamptons

Снимка: сп. Hamptons

Култовият актьор, мъжкар, будист и джентълмен Ричард Гиър позира за корицата на новия брой на американското списание „Hamptons" (есен/2012), но по-интересни са не кадрите, а интервюто, което е взето от неговата звездна колежка от филма „Арбитраж" - Сюзън Сарандън.

Във филма Гиър е в ролята на нюйоркски бизнес-магнат, който се опитва да избегне последствията от извършената от самия него масивна измама.

Сарандън пък е в ролята на неговата съпруга, която го подозира във връзка с по-млада жена (в ролята на любовницата е Ева Грийн).

Ето и няколко акцента от интервюто:

 

РГ: Трябва да ти кажа Сюзън, че се справи страхотно в „Арбитраж" и това може би е най-добрата ти роля досега.

СС: Благодаря ти. Не съм виждала готовия филм, но мисля, че и твоята роля е многопластова и красива.

РГ: И двамата сме страхотни, а за себе си вярвам, че това е един от най-добрите ми филми.

СС: Какво те привлече към тази роля, Ричард? Моралната дилема ли?

РГ: Когато четох сценария, си помислих, че филмът е много актуален и до днес, въпреки че се базира на събития от миналото. Много мръсни игри се играят от доста уж авторитетни банкери. Героят ми умее да рискува, но иска да печели на всяка цена. Но този път той губи.

СС: Мислиш ли, че ако не беше станал актьор и беше избрал друг път, той можеше да е в света на бизнеса и икономиката, както героят ти от филма?

РГ: Не, не мисля. Никога не съм имал интерес към бизнеса.

СС: Разкажи нещо за сина си Хомър.

РГ: Той играе баскетбол и тенис. Много е енергичен. Обичам да е около мен.

СС: Ти живееш със семейството си в Хемпътнс (престижен район, разположен на Лонг Айлънд, Ню Йорк), но тук социалния живот е доста активен има много заведения, а аз не харесвам такива шумни места. Тук изобщо получавате ли неприкосновеност по отношение на личния живот?

РГ: Аз живея доста затворено. Дори не си вдигам телефона. Къщата ни е в един много тих и спокоен район, който не е в средата на целия този социален живот в Хемптънс, а е по-скоро сред природата. Кери (съпругата му) се занимава с грънчарство и дори наскоро направи изложба на своите първи керамични съдове в местната галерия.

Вижте снимките на Ричард Гиър в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари