IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория: Винаги се лаская, когато ми казват, че съм секси

3 декември 2012 08 20

Актрисата направи стриптийз за мексиканското издание на списание GQ

Снимка: сп.GQ

Снимка: сп.GQ

Ева Лонгория за пореден път показва, защо е смятана за едно от най-сексапилните миньончета в Холивуд. 37-годишната актриса, която се превърна в най-популярната звезда от сериала „Отчаяни съпруги" ще разгорещи феновете си с най-новата си фотосесия по бельо.

Симпатичната латина позира за новия брой на списание GQ, Мексико, облечена само по едно черно боди и сутиен и бикини от бяла дантела. Тя го прави малко след като помогна на Обама да остане в Белия дом (участваше в предизборната му кампания). Явно след края на политическата си активност, Ева няма вече задръжки спрямо голотата си.

Горещите кадри с Лонгория са дело на фотографа Рандал Славин, а поводът Ева да покаже повечко плът е новата екшън комедия с нейно участие - "Baytown Outlaws", чиято световна премиера е на 4-ти декември.

Ето и няколко акцента от интервю с г-ца Лонгория:

За това как успява да жонглира с такъв натоварен график:

"Не спирам и за минути. Имам чувството, че моят ден е от 48 часа, но ми харесва да водя този забързан живот. Майка ми гледаше четири дъщери (една, от които е със специални нужди), работеше като учителка, всеки ден в шест часа готвеше вечеря за нас и баща ми, а всяка сутрин имахме топла закуска. Когато се сетя за майка ми, си мисля, че аз не правя достатъчно неща в живота си."

За това колко често пътува до страната, от която е произходът ѝ - Мексико:

"Винаги, когато имам време и възможност си ходя в Мексико. Обичам Мексико Сити и Гуадалахара. Преди време се снимах в един филм с Анди Гарсия („Cristiada"), за който обиколихме шест различни щата на Мексико, включително Дуранго. Обичам Анди и ще снимам още един филм заедно с него, който се казва „The Dark Truth" и е политически трилър, чието действие се развива в Южна Америка и се върти около темата за борбата за чиста подпочвена вода.

Ще участвам и в още една лента с Ед Харис и Майкъл Пеня, която ще заснемем в Ню Мексико, САЩ и на границата с Мексико. Това ще е един филм, който ще разгледа по-хуманния подход към хората, мигриращи на Север в търсене на работа."

Дали се смята за една от най-сексапилните жени в света:

"Винаги се чувствам поласкана, когато някой ми каже, че съм секси. Сега също. Надявам се, хората да ме възприемат като една красива личност във всяка област, в която се развивам – политика, кино, благотворителност. За мен това са нещата, които определят красотата на един човек. Тя се крие главно в неговата същност, а не в цвета на кожата му, в чертите на лицето му или в пропорциите на тялото му."

Кадрите с разголената Ева можете да разгледате в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

1Guardiola ( преди 11 години )
Лонгория ти си не само секси ти си секс богиня :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар