Поводът шоколадовата актриса Кери Уошингтън и нейният колега и носител на награда „Оскар" - Джейми Фокс да красят корицата на списание LA Confidential е предстоящият филм-уестърн на нестандартния режисьор Куентин Тарантино, а именно „Джанго без окови".

Двамата са си партнирали и в биографичния филм за Рей Чарлс „Рей", за който Джейми получи наградата на Американската Киноакадемия.

Кери и Джейми са звездите на новата лента на Тарантино наред с Леонардо Ди Каприо и Самюел Л. Джексън.

Ето и какво споделят с изданието 35-годишната актриса и 44-годишният актьор и музикант:

Кери отговаря за тяхната естествена химия по между им:

Още по темата

 

"Това, което виждате да се случва между Джейми и мен е рядкост. Но тази химия между нас идва след като сме пролели заедно много сълзи, много пот и кръв и много сме си споделяли."

Джейми отговаря за първите си впечатления от Кери, когато я е срещнал за първи път преди години:

"Спомням си, че когато я видях, тя караше малка кола със зелено гориво. Тя ни агитираше да живеем по-екологично и да пазим природата, така че хората да останат малко по-дълго на земята. Тогава си помислих, че на това се казва жена с позиция!"

Кери говори за развитието на актьорите с африкански произход в САЩ:

  "Баба ми беше прислужница на „Парк авеню" (богаташки квартал в Ню Йорк) и си остана един вид робиня до края на живота си. Очакванията за това какво е възможно за афро-американците винаги вървят напред и в правилна посока, но все още ако си черен в Холивуд, трябва да бъдеш два пъти по-добър, два пъти по-талантлив и да работиш два пъти по-усилено, отколкото всички останали актьори с бяла кожа."

Вижте снимките на талантливите цветнокожи звезди в нашата галерия!