IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кери Уошингтън: Тъмнокожите пробиват два пъти по-трудно в Холивуд

8 декември 2012 07 28

Актрисата позира с колегата си Джейми Фокс за корица на списание и намекват за връзка по между си

Снимка: сп. LA Confidential

Снимка: сп. LA Confidential

"Това, което виждате да се случва между Джейми и мен е рядкост. Но тази химия между нас идва след като сме пролели заедно много сълзи, много пот и кръв и много сме си споделяли."

Джейми отговаря за първите си впечатления от Кери, когато я е срещнал за първи път преди години:

"Спомням си, че когато я видях, тя караше малка кола със зелено гориво. Тя ни агитираше да живеем по-екологично и да пазим природата, така че хората да останат малко по-дълго на земята. Тогава си помислих, че на това се казва жена с позиция!"

Кери говори за развитието на актьорите с африкански произход в САЩ:

  "Баба ми беше прислужница на „Парк авеню" (богаташки квартал в Ню Йорк) и си остана един вид робиня до края на живота си. Очакванията за това какво е възможно за афро-американците винаги вървят напред и в правилна посока, но все още ако си черен в Холивуд, трябва да бъдеш два пъти по-добър, два пъти по-талантлив и да работиш два пъти по-усилено, отколкото всички останали актьори с бяла кожа."

Вижте снимките на талантливите цветнокожи звезди в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

stiliyan ( преди 11 години )
омръзна ми от тъпите негърски расистки изявления. *** са истинските расисти. Ако им е трудно в Холивуд да отиват в Юта или Южна Каролина да бачкат на плантациите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар