IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум няма да се омъжва отново

9 януари 2013 08 20

Дамата харесва младите мъже, но не смята, че след години ще излиза с някой значително по-малък от нея

Снимка: сп. Marie Claire

Снимка: сп. Marie Claire

Супермоделът Хайди Клум няма интерес да става съпруга за втори път. Миналата година дамата се раздели със бащата на децата си Сийл след дългогодишен брак. Германската красавица всяка година подновяваше брачните клетви с експоловинката си и желанието за развод от нейна страна провокира истинско недоумение в Холивуд.

В момента Хайди се гушка в прегръдките на бившия си бодигард, но не смята да стига до олтара с него.

„Не мисля, че ще се омъжа отново. Исках да запазя спомена за венчавката всяка година, когато бях със Сийл. Затова и си мислех, че е забавно да се женим всяка година отново. Но сега не го смятам за толкова важно", издаде Клум пред сп. Marie Claire.

„Не съм ядосана за нищо, случило се с брака ми, но не мисля да го правя отново. Може би, ако съм с някого 15-20 години, ще се оженим като двама старци, само за да ни бъде весело. Но не бързам за никъде сега", допълни топмоделът.

В броя очарователната германка разказва още за сексуалния си живот: „Някои хора експериментират много в леглото. Ако си див и луд, давай, извади дяволчето от себе си на показ. Хубаво е понякога да се обличаш с различни тоалет, за да извадиш сексуалния си живот извън определените норми".

Другата година Клум ще навърши 40 години, но за разлика от доста знаменитости не смята, че ще обърне поглед към по-младите мъже дори и след години. Тя не се вижда като някоя „пума", която да се гушка с 20-годишни.

„Разбирам защо жените намират по-младите мъже за привлекателни, защото истината е, че когато мъжете остаряват, телата им се променят. Младите мъже тренират повече и когато остават без дрехи гледката е много приятна. Но аз съм реалист. Следващата година ставам на 40 и не мисля, че мога да излизам с 25-годишни".

Дали Хайди е честна? Тя изглежда страшно секси за годините си и много млади мъже с радост биха предложили услугите си на жена като нея. Особено, ако е облечена, както във фотосесията за Marie Claire.

Вижте я в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари