IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс: Обичам да угаждам на другите, искам всичко да е перфектно

10 януари 2013 10 20

Актрисата е подложена на сериозен натиск в Холивуд, но и самата тя не спира да работи върху визията си

Снимка: сп. New You

Снимка: сп. New You

Тя е на 48 и е от жените, които полагат големи грижи да изглеждат млади и красиви. Не само защото ролята ѝ в сериала „Агнешко" го изисква. Кортни Кокс обича винаги да изглежда на ниво. В новия брой на сп. New You актрисата открито говори за това на какви манипулации се подлага, за да спре остаряването си.

„Знаете ли какво, аз съм отворена да опитам всичко", споделя дамата. „Вярвам в силата на лазера и смятам, че това е уредът на бъдещето. Току що пробвах процедура, която стимулира производството на колаген. Сега ще се подложа и на процедурата Фраксел, за да се отърва от тези тъмни петна по ръцете, лицето и гърдите си", допълва още брюнетката.

И макар че е перфекционист що се касае до визията ѝ, Кортни се чувства най-добре без целия грим и блясък по себе си. „Чувствам се страхотно в края на работния ден. Тогава нямам грим и кожата ми диша".

А ето и какви признания прави дамата още в списанието:

За напрежението да бъдеш красив в Холивуд: „Има толкова красиви хора и такова огромно напрежение да бъдеш сред  тях, че Дейвид (Аркет) винаги ми е казвал; „Трябва да приемеш , че един ден всички ще остареем и просто трябва да го направим грациозно. И колкото по-рано го проумееш, толкова по-лесно ще ти бъде занапред".

За любимия ѝ момент на червения килим: „Най-любимият ми момент беше, когато ме номинираха за „Златен глобус". Тогава носех много тясна и красива рокля от колекцията на Виктория Бекъм. Косата и гримът ми също бяха страхотни. Тогава валеше и Дейвид беше толкова сладък, държеше чадър над главата ми. Бяха хубави времена".

За това как се освобождава от стреса: „Съботите ме карат да се чувствам много добре. Тогава правя неща, които много обичам. Сутринта излизам на разходка с Коко. После идва този готвач, който прави наистина вкусни неща. После отивам на масаж и си оправям маникюра. Неделите също са страхотни. Тогава играя тенис и после се виждам с различни хора. Такъв ми е режимът от 15-20 години. Но понякога е стресиращо, защото или съм поканила прекалено малко или повече хора и храната може да не стига... Аз съм от тези хора, които обичат да угодят на всеки и искам всичко да е перфектно".

Вижте младоликата Кортни, която може да схруска всеки младеж не само на екрана, в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари