IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Радклиф: Искам да умра на снимачната площадка

15 февруари 2013 07 40

Актьорът обожава работата си във всеки неин аспект

Снимка: сп. Out

Снимка: сп. Out

Досущ като Ема Уотсън, която от години се опитва да се отърве от имиджа на Хърмаяни от „Хари Потър" и Даниел Радклиф копнее да се разграничи от малкия магьосник Хари.

Актьорът има още какво да покаже преди да впечатли критиците. И докато много от неговите почитатели все още го разпитват за екранния Хари, редакторите на сп. Out искат да го покажат в друга светлина.

„Даниел Радклиф не е Хари Потър. Той изглежда като него и звучи като него, но само това", казва гл. редактор на медията.

На въпроса дали феновете му разбират разликата между екранния Хари и реалния Даниел, талантливият младеж отговаря:

„Винаги съм казвал, че това е дълъг процес. Може би ще продължи цял живот. Става въпрос за това да им обясня, че се намирам на дълъг път, който не с крепи просто на славата. Обожавам всеки аспект от този бранш и искам да бъда част от него. Бих желал да умра на 80 години на снимачната площадка".

Дотогава има доста време да убеди, както почитателите си, така и критиците, че е заслужил всичко, което е получил покрай известността си.

Последният проект на Радклиф е лентата Kill Your Darlings". В нея той играе хомосексуалния писател Алън Гинсбърг. Ролята му провокира доста противоречиви коментари, които изненадват младия актьор.

„Досега никога не са питали един хомосексуалист как влиза в хетеросексуална роля. Доколкото знам, хомосексуалистите и хетеросексуалните мъже не се различават особено", казва Даниел в медията.

Вижте снимките на Даниел в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари