IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Обама за втори път излиза на корица на Vogue

18 март 2013 08 20

Президентшата „защитава“ титлата си на „най-стилната дама“, позирайки в елегантни тоалети до своя съпруг

Мишел и Барак, Снимка: сп. Vogue

Мишел и Барак, Снимка: сп. Vogue

Първата дама на САЩ Мишел Обама наскоро бе избрана за най-стилната дама от Sunday Times. Съпругата на Барак още от първата си поява в медиите, се старае да блесне с уникален стил и е наясно, че една от ролите ѝ като жена на президент е, да бъде вдъхновени за представителките от своя пол и пример за подражание.

В това е убедено и списание Vogue, което за втори път решава да я сложи на своя корица. През март 2009 г. Мишел прави своя дебют на страниците на модната Библия, а този път тя блести редом до съпруга си, като снимките са правени в Белия Дом.

Г-жа Обама позира в дрехи от собствения си гардероб, сред които е синя рокля на Reed Krakoff и семпли диамантени обеци на Kimberly McDonald и черна блуза и пола на дизайнера Michael Kors.

В медията дамата, която следващата година навършва 50 години, споделя за своя стил: „Винаги съм казвала, че жените трябва да носят това, в което се чувстват комфортно. Аз следвам това правило. Смятам също, че ако се чувстваш удобно в дрехите си, ще ти е по-лесно да общуваш с хората около теб и те ще се чувстват добре. Във всяка комуникация с други хора аз се старая да им представя своята автентична същност".

Относно семейството си първата дама споделя: „Нека ви кажа нещо, майка ми не дава интервюта. Тя не обича да се преструва и е първата, която винаги ни напомня кои сме. И е много полезно да я имаме в живота си".

Барак Обама също за малко „взима думата" и издава какво влияние над него има съпругата му. „Ако трябва да бъда честен, има нещо, което се е променило. Преди имах два костюма, а сега ми се налага да обличам поне дузина. Мишел е като Бионсе в онази песен „Upgrade U". Позволи ми да те подобря! И тя ме подобри", с усмивка издава държавният глава.

Дъщерите на двойката Малия и Саша също не остават по-назад от майка си и силно се вълнуват от мода. Те често споделят мнението си за външния вид на баща си. „Момичетата винаги са много ентусиазирани, когато той носи райе. Те казват: „Татко, изглеждаш красив. Райета! Давай!", казва г-жа Обама.

Идиличните снимки на първата дама на САЩ в настоящия ѝ дом вижте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари